Vliegtijd Zweden

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtickets-Zweden

Als je naar Zweden op vakantie gaat, dan is dat erg leuk. Maar het is goed om van te voren wel rekening te houden met een aantal zaken. Hoelang is de vliegtijd naar Zweden, bijvoorbeeld? De vliegtijd hangt af van een aantal factoren. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol is weer anders dan vanaf Eindhoven of Rotterdam. Ook maakt het veel uit naar welke stad in Zweden je vliegt. Hieronder lees je meer over de vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de Zweedse steden Stockholm en Göteborg. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.Vertrekken naar ZWEDEN via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: ZWEDEN AIRPORT

Bekijk de vluchten op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Zweden vanaf Amsterdam Schiphol

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Stockholm is 1 uur en 55 minuten. De vlucht vanaf Amsterdam is rechtstreeks. Ook de vluchten vanaf Amsterdam naar Göteborg zijn rechtstreeks. De vliegtijd van deze vlucht is 1 uur en 30 minuten. Het is fijn om te weten dat je geen tussenlanding maakt als je vanaf dit vliegveld vliegt.

Vliegtijd Zweden

Vliegtijd Zweden vanaf Rotterdam en Eindhoven

Ook vanaf Eindhoven kun je naar Zweden vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Stockholm, is 2 uur. Je maakt tijdens deze vlucht geen tussenlanding. Als je naar Göteborg wilt vliegen vanaf Eindhoven, dan is het wel goed om te weten dat je tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding maakt. De vliegtijd vanaf Eindhoven is gemiddeld 4 uur en 50 minuten inclusief één tussenlanding. Hoelang is de vliegtijd vanaf Rotterdam naar deze steden in Zweden? Als je naar Stockholm vliegt vanaf Rotterdam, dan is de vliegtijd 6 uur inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Göteborg is inclusief tussenlanding gemiddeld 5 uur en 15 minuten. Je kunt het beste vliegen naar beide steden vanaf Amsterdam Schiphol.

Bestemmingen in Zweden:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Stockholm is 1.153 kilometer. De vliegafstand naar Göteborg 763 kilometer. In Zweden wordt de Zweedse Kroon als valuta gebruikt. Je kunt de Zweedse Kroon aanschaffen bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau.

Ligging

In Noord-Europa vind je Scandinavië. Onder Scandinavië vallen drie landen. De overige twee landen zijn Noorwegen en Denemarken. Het land grenst aan Noorwegen, Finland, de Botnische Golf en de Oostzee. De hoofdstad van Zweden is Stockholm.