Vluchten naar Turkije met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Turkije

Hoelang is de vliegtijd naar Turkije? Dat hangt er vanaf, naar welke stad in Turkije je gaat. Ook kan de vliegtijd anders zijn per vliegveld waar vandaan je vertrekt. De vliegtijd naar Istanboel is bijvoorbeeld anders vanaf Eindhoven dan vanaf het vliegveld van Rotterdam. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijd naar Turkije vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Ook vind je meer over de vliegafstand naar diverse steden, de valuta en de ligging van het land.

Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar TURKIJE via TUI:

→ Naar: TURKIJE (Diverse bestemmingen)

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Istanbul, Izmir, Dalaman, Bodrum, Antalya of Alanya.

  

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Istanboel is 2.210 kilometer. De vliegafstand naar Bodrum is 2.444 kilometer. Het is goed om te weten dat er een andere valuta wordt gebruikt. Deze valuta heet de Turkse Lira en is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Turkije

Als je vanaf Amsterdam Schiphol vliegt, dan kun je bijvoorbeeld naar de stad Istanboel gaan. De vliegtijd naar Istanboel vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt 3 uur en 15 minuten. De vlucht is rechtstreeks. Als je vanaf Amsterdam naar Bodrum wilt vliegen, dan is de vliegtijd 3 uur en 55 minuten. Zo zie je, dat het van de stad afhangt hoelang de vliegtijd is.

Vliegtijd Turkije

Vliegtijd Turkije vanaf Rotterdam en Eindhoven

Als je vanaf Eindhoven naar Istanboel wilt vliegen, dan is de vliegtijd 7 uur en 30 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Vanaf Eindhoven kun je helaas niet naar Bodrum vliegen. Ook is het niet mogelijk om vanaf Rotterdam naar Bodrum te vliegen. Maar hoelang is de vliegtijd naar Turkije, Istanboel vanaf Rotterdam? De vliegtijd naar Istanboel vanaf Rotterdam is 8 uur en 20 minuten. Tijdens de vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken als je naar Istanboel of Bodrum wilt gaan.

Bestemmingen in Turkije:

Ligging

Het land is een parlementaire republiek. Het land ligt in Zuidwest-Azië en Zuidoost-Europa. Het grootste deel, namelijk 97 procent, bevindt zich in Zuidwest-Azië. De hoofdstad van het land is Ankara. Het land grenst aan Bulgarije, Georgië, Griekenland, Azerbeidzjan, Armenië, Irak, Irak en Syrië.