Vluchten naar Dubai met alle reisinformatie via tui.nl:

Wanneer je een zo kort mogelijke vlucht naar Dubai wilt boeken is een rechtstreeks vlucht een aanrader. Je vliegt zo non-stop naar Dubai en komt daardoor het snelst aan op je eindbestemming.

Hoelang is de vliegtijd naar Dubai? Dat is een vraag die door menig persoon gesteld wordt. De vliegtijd naar Dubai hangt natuurlijk af van meerdere factoren. Vanaf waar je vliegt en hoeveel tussenlandingen je maakt zijn er twee van. Je kunt vanaf drie vliegvelden vertrekken als je naar deze stad gaat. Hieronder lees je meer over de vliegtijden, de vliegafstand en de valuta. Ook vind je hieronder meer informatie over de ligging van deze prachtige stad.


Vertrekken naar DUBAI via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: DUBAI AIRPORT (DXB)

 


 

 


 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Dubai (AMS – DXB)

Als je naar Dubai vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, dan is de vlucht rechtstreeks. Het is erg fijn om te weten dat je geen rekening hoeft te houden met een eventuele tussenlanding. De vliegtijd naar Dubai vanaf Amsterdam is 6 uur en 30 minuten. Wil je tijdens deze vlucht de meeste beenruimte? Bekijk dan deze tips!

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Dubai is 5.190 kilometer. Het is ook goed om te weten dat er met een andere valuta wordt betaald. Deze valuta heet de Dirham. Voor de laagste wisselkoers kun je deze het beste bij je eigen land omwisselen. Dit kan zeker een aantal procent schelen.

Vliegtijd Dubai

Vliegtijd Dubai vanaf Rotterdam en Eindhoven

De vliegtijden vanaf Eindhoven en Rotterdam naar Dubai zijn anders dan de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol. Als je vanaf Eindhoven vliegt, krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd is inclusief tussenlanding 14 uur en 40 minuten. Maar hoelang is de vliegtijd vanaf Rotterdam? Deze vliegtijd is iets korter, namelijk 11 uur en 20 minuten. Ook deze vlucht is inclusief tussenlanding. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd.

Ligging

Het is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is één van de 7 emiraten, waarvan het de gelijknamige hoofdstad is. Het grootste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten, is Abu Dhabi. Buurlanden van de Verenigde Arabische Emiraten, zijn Oman en Saoedi-Arabië. Ook grens het land aan de Perzische golf. Bekende bezienswaardigheden zijn onder andere de Burj Khalifa, de Fonteinen en de Mall.