Vliegtijd Mauritius

   Vluchten naar Mauritius met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe lang duurt de rechtstreekse vlucht naar Mauritius? De vliegtijd naar Mauritius kan door een tussenlanding of overstap al snel een stuk langer worden. Een rechtstreekse vlucht heeft dan ook altijd de voorkeur. Je hebt op deze manier ook de kortste vliegtijd naar Mauritius.

Wat is momenteel de Mauritius vliegtijd? De totale vliegduur kan per dag verschillen. Hoe lang het vliegen is wordt door verschillende factoren bepaald.Het is erg gaaf om naar Mauritius te gaan. Wel komen er een aantal zaken bij kijken als je op vakantie gaat. Als je je goed voorbereidt, kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Kijk van te voren vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Mauritius is, wat de vliegafstand is en waar je landt.


Bekijk de vliegtijd van de vluchten naar MAURITIUS via TUI:

→ Naar: MAUTITIUS AIRPORT (MRU)

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

 


 

 


Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

Ook is het fijn om te weten wat er allemaal te doen is, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke valuta er wordt gebruikt en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder. De vliegafstand is 9.566 kilometer. In de stad kun je betalen met de Roepie. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de regio namelijk 3 uur later dan in Nederland. De officiële talen die er gesproken worden zijn Engels en Frans, maar ook spreekt een groot deel van de bevolking Creools.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mauritius (AMS-MRU)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mauritius (AMS-MRU) is gemiddeld 14 uur. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Sir Seewoosagur Ramgoolan International Airport. De afkorting is MRU.

Vliegtijd Mauritius
Vliegtijd Mauritius

Vliegtijd Mauritius vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MRU) / (RTM-MRU)

Je kunt vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de stad vliegen. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Mauritius (EIN-MRU) is gemiddeld 23 uur en 15 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Mauritius (RTM-MRU) is gemiddeld 23 uur en 30 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

De hoofdstad

Het is een eiland van de gelijknamige republiek. Je kunt er van alles ondernemen. Zo kun je naar Les 7 Cascades, Frederica Nature Reserve, Le Morne Brabant, Trou d’Argent Beach, Le morne Beach, Curious Corner of Chamarel, Ile Aux Cerfs en Ile des deux Cocos.