Vluchten naar Thailand met alle reisinformatie via tui.nl:

 

Thailand kent verschillende luchthavens. Daardoor kan de vliegtijd verschillen. Met een rechtstreekse vlucht ben je het snelst op het vliegveld van bijvoorbeeld Phuket of Bangkok. Benieuwd wat de vliegtijd voor een rechtstreekse vlucht is? Bekijk hieronder de vliegtijden.

Hoelang is het vliegen naar Thailand? Dat is handig om te weten als je naar het land op vakantie gaat. Maar de vliegtijd kan erg verschillen. De vliegtijd naar de ene stad in Thailand kan namelijk langer zijn dan de vliegtijd naar een andere stad. Ook variëren de vliegtijden vaak per vliegveld waar je vanaf vertrekt. Je leest meer over de vliegtijd naar Thailand vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Ook vind je hieronder meer informatie over de vliegafstand, valuta en ligging.

Vertrekken naar THAILAND via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: THAILAND AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Bangkok of Phuket.

 


 

 


Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Bangkok is 9.206 kilometer. De vliegafstand naar Phuket bedraagt 9.881 kilometer. Het is goed om te weten dat er in Thailand met een andere valuta wordt betaald. Deze valuta heet de Thaise Baht. Je kunt de valuta bijvoorbeeld aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Thailand

De vliegtijd naar Bangkok vanaf Amsterdam Schiphol, is 11 uur. Deze vluchten zijn rechtstreeks. Maar hoelang is de vliegtijd naar Thailand, Phuket? Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Phuket vliegt, dan vlieg je niet rechtstreeks. De vliegtijd is 14 uur en 30 minuten gemiddeld inclusief minimaal één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld iets leuks mee zodat je je tijdens de vlucht kunt vermaken.

Vliegtijd Thailand

Vliegtijd Thailand vanaf Rotterdam en Eindhoven

Je kunt vanaf Eindhoven naar Bangkok en Phuket vliegen. Als je naar Bangkok vliegt, dan is de vliegtijd 18 uur en 30 minuten inclusief twee tussenlandingen minimaal. De vliegtijd naar Phuket vanaf het vliegveld van Eindhoven bedraagt 20 uur en 10 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen. Je zou ook vanaf Rotterdam kunnen vertrekken. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Bangkok is 35 uur gemiddeld inclusief minimaal drie tussenlandingen. De vliegtijd naar Phuket vanaf Rotterdam is 19 uur en 45 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen.

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Bestemmingen in Thailand:

 

 

Ligging

Thailand is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. Het grenst aan Birma, Laos, Maleisië en Cambodja. Voor de kust van het land bevinden zich een aantal mooie, Thaise eilanden. Phuket is daar één van. De hoofdstad van het land is Bangkok.