Vluchten naar New York met alle reisinformatie via tui.nl:

Wat is de kortste vliegtijd naar New York? Met een rechtstreekse vlucht ben je het snelst op je bestemming. Bekijk de verschillen tussen de vluchten en kies de vlucht die het beste bij jou past, let hierbij op de prijs, vliegtijd, vertrektijd en aankomsttijd.

Hoelang is het vliegen naar New York? Op deze pagina zie je de meest actuele vliegtijd naar New York. Dit is een plek waar je eigenlijk één keer in je leven moet zijn geweest. Als je naar deze stad gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd is, waar je landt, wat de valuta is, of er tijdsverschil is, wat de afstand is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Ook is het fijn om te weten wat er zoal te doen is in The Big Apple. Meer hierover, lees je hieronder.


Vertrekken naar NEW YORK via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: NEW YORK AIRPORT

 


 

 


 

Vliegtijd New York vanaf Amsterdam Schiphol (AMS – JFK)

Vanaf Schiphol kun je rechtstreeks naar New York vliegen. Je landt dan op het John F. Kennedy International Airport, waarvan de afkorting JFK is. De vliegtijd New York – Verenigde Staten is 8 uur en 17 minuten. De reistijd kan afwijken door de weersomstandigheden en de gekozen vliegroute. Bekijk hieronder wat de actuele vliegtijd naar New York is.

New York vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is 5.847 kilometer. Je kunt er met de Dollar betalen. Deze kun je het beste aanschaffen voordat je vertrekt. Ook is het goed om rekening te houden met tijdsverschil. Het is er namelijk 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

Vliegtijd New York
Vliegtijd New York

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar John F. Kennedy International Airport. Ook vanaf Rotterdam kun je niet naar de New York vliegen. Je zult dus moeten vliegen vanaf Schiphol De meest actuele reisinformatie kun je vinden op de website van de vervoerder. Je ziet hier real time hoe lang het vliegen is naar New York, of er gekozen wordt voor een alternatieve vliegroute en andere handige reisinformatie.

Relevante bestemmingen:

De stad

Het is een erg leuke stad waar je erg veel kunt bezichtigen, ervaren en ontdekken. Zo kun met de Hop-on-hop-off bus verschillende tours volgen die door de straten rijden. Het is erg leuk om dit op je eerste dag te doen, zodat je het alvast een beetje leert kennen. Ook kun je naar het World Trade Centre, het 9/11 memorial, Rockefeller Center, naar Central park om te wandelen, fietsen, hardlopen of gewoon van de prachtige natuur te genieten. Ook kun je Wall Street bekijken, winkelen en je ogen uitkijken op de Times Square, naar het Empire State Building, naar verschillende musea en bepaalde musicals bezoeken. Ook kun je heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants en natuurlijk niet te vergeten: het Vrijheidsbeeld bekijken!