Vluchten naar Spanje met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegen naar Spanje kent vele mogelijkheden. Vanaf Nederland kun je vanaf diverse luchthavens vertrekken, en in Spanje kun je op diverse luchthavens landen. De vliegtijd is daardoor sterk afhankelijk van de bestemming. Bekijk hieronder de vliegtijd naar de Spaanse bestemmingen.

De vliegtijd naar Spanje hangt af vanaf waar je vertrekt en waar je precies naar toe gaat in Spanje. Wil je naar Barcelona vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, dan ben je bijvoorbeeld 2 uur en 10 minuten aan het vliegen. Daarnaast is de vliegtijd nog langer als je een tussenlanding hebt of zelfs moet overstappen.

Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar SPANJE via TUI vanaf:

→ Naar: SPANJE (ES)

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Barcelona, Gran Canaria, Ibiza, Lanzarote, Menorca, Mallorca of Tenerife.

 


 

 


Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand van Nederland naar Barcelona is 1.240 kilometer. Als je naar Madrid vliegt, vlieg je 1.460 kilometer. Ga je naar Lanzarote? Dan leg je per vliegtuig ongeveer 3.005 kilometer af. In heel het land wordt met de euro betaald. Ook wordt overal de Spaanse taal gesproken. Het is er even laat als in Nederland. De Canarische Eilanden, vallen niet onder deze tijdzone. Hier is het namelijk 1 uur vroeger dan in Nederland.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Spanje

Veel mensen vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar Spanje. Schiphol is de grootste luchtvaartmaatschappij in Nederland en vanaf daar gaan dan ook de meeste vluchten. Als je vanaf Amsterdam vliegt, hangt de vliegtijd af van de bestemming waar je heen gaat. Zo vlieg je bijvoorbeeld in 2 uur en 10 minuten naar Barcelona en in 2 uur en 40 minuten naar Madrid, maar in 4 en een half uur naar Lanzarote. De vliegtijd hangt dus helemaal af vanaf wat je bestemming in Spanje is.

Vlieg je met kinderen? Lees dan eens deze tips.

Vliegtijd Spanje

Vliegtijd Spanje vanaf Rotterdam en Eindhoven

Hoelang is het vliegen naar Spanje vanaf Eindhoven en Rotterdam? Als je vanaf Eindhoven of Rotterdam vliegt, dan is de vliegtijd soms net iets anders dan dat als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt. Zo vlieg je vanaf Eindhoven met 2 uur en 5 minuten naar Barcelona, in 2 uur en 25 minuten naar Madrid en in 4 uur en 25 minuten naar Lanzarote. Vanaf Rotterdam vlieg je in 2 uur naar Barcelona, in 6 uur en 15 minuten inclusief één tussenlanding naar Madrid en in 9 uur en 5 minuten inclusief één tussenlanding.

Bestemmingen in Spanje:

Ligging

Het land ligt in het zuidwesten van Europa. Het grenst aan Portugal en Frankrijk. Op de grens met Frankrijk liggen de Pyreneeën. Het oosten van het land ligt aan de Middellandse zee en het zuiden van het land grenst weer aan Gibraltar. De eilanden van de Balearen en de Canarische Eilanden horen ook bij het land.