Vluchten naar Griekenland met alle reisinformatie via tui.nl:

Griekenland heeft vele vliegvelden. De vele eilanden hebben veelal een eigen vliegveld en ook het vaste land kent verschillende vliegvelden. De vliegtijd naar Griekenland is daarom afhankelijk van je eindbestemming. Ook kan een tussenlanding zorgen voor een langere vliegduur. De kortste vliegtijd heb je altijd met een rechtstreekse vlucht.

Hoelang is de vliegtijd naar Griekenland? Dat ligt natuurlijk aan vanaf waar je vliegt en naar welke stad je vliegt. Je kunt natuurlijk naar het vaste land vliegen, bijvoorbeeld naar Athene. De vliegtijd naar Athene is bijvoorbeeld weer anders dan de vliegtijd naar Rhodos.

Vertrekken naar GRIEKENLAND via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: GRIEKENLAND (GR)

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Athene, Kreta, Corfu, Kos, Mykonos, Rhodos of Zakynthos.

 


 

 


Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Athene is 2.181 kilometer. De vliegafstand naar Rhodos is 2.541 kilometer. Het is goed om te weten dat er in het land met de Euro wordt betaald. Je hoeft dus geen andere valuta aan te schaffen.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Griekenland

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Griekenland vliegt, dan kun je bijvoorbeeld naar Athene of Rhodos vliegen. De vliegtijd naar Athene bedraagt 3 uur en 15 minuten. De vliegtijd naar Rhodos is iets anders, namelijk 3 uur en 35 minuten. Beide vluchten zijn rechtstreeks. Je hoeft dus geen rekening te houden met eventuele tussenlandingen.

Vliegtijd Griekenland

Vliegtijd Griekenland vanaf Rotterdam en Eindhoven

Als je vanaf Eindhoven naar Griekenland, Athene vliegt dan is de vliegtijd 3 uur en 15 minuten. De vlucht is rechtstreeks. Maar hoelang is de vliegtijd naar Rhodos, vanaf Eindhoven? Vanaf Eindhoven is de vliegtijd naar Rhodos iets langer dan naar Athene, namelijk 3 uur en 50 minuten. De vlucht is dan wel weer rechtstreeks. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Athene bedraagt 8 uur waarbij je te maken krijgt met minimaal één tussenlanding en de vliegtijd van Rotterdam naar Rhodos is 23 uur inclusief minimaal één tussenlanding. Zo zie je maar weer dat er veel variatie kan zijn in de vliegtijden naar verschillende steden in het land.

Bestemmingen:

Ligging

Het land ligt in zuidoost Europa. Het bestaat voor 20% uit eilanden. Het land grenst aan Albanië, Macedonië, Bulgarije, Turkije, de Middellandse zee, de Ionische zee en de Egeïsche zee. De grootste eilanden zijn Rhodos, Euboea, Kreta en Lesbos.