Vliegtijd Griekenland
Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is!

Vliegtijd bepalen en de vliegduur

 1. Kies hierboven de luchthaven op TUI.nl
2.
Je ziet daarna de vliegtijd

De vliegtijd is … uur (bekijk hier)

Of bekijk de vliegtijd per maatschappij:

  • KLM
  • Transavia
  • TUI
  • Vueling
  • Overige maatschappijen

Bekijk hier de actuele vliegtijden >>

Hoelang is de vliegtijd naar Griekenland? Dat ligt natuurlijk aan vanaf waar je vliegt en naar welke stad je vliegt. Je kunt natuurlijk naar het vaste land van Griekenland vliegen, bijvoorbeeld naar Athene. De vliegtijd naar Athene is bijvoorbeeld weer anders dan de vliegtijd naar Rhodos, een eiland van Griekenland. Hieronder lees je meer over de vliegtijden naar Athene en Rhodos vanaf verschillende vliegvelden. Ook lees je er meer over de vliegafstand, valuta en ligging.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Griekenland

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Griekenland vliegt, dan kun je bijvoorbeeld naar Athene of Rhodos vliegen. De vliegtijd naar Athene bedraagt 3 uur en 15 minuten. De vliegtijd naar Rhodos is iets anders, namelijk 3 uur en 35 minuten. Beide vluchten zijn rechtstreeks. Je hoeft dus geen rekening te houden met eventuele tussenlandingen.

Vliegtijd Griekenland

Vliegtijd Griekenland vanaf Rotterdam en Eindhoven

Als je vanaf Eindhoven naar Griekenland, Athene vliegt dan is de vliegtijd 3 uur en 15 minuten. De vlucht is rechtstreeks. Maar hoelang is de vliegtijd naar Griekenland, Rhodos, vanaf Eindhoven? Vanaf Eindhoven is de vliegtijd naar Rhodos iets langer dan naar Athene, namelijk 3 uur en 50 minuten. De vlucht is dan wel weer rechtstreeks. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Athene bedraagt 8 uur waarbij je te maken krijgt met minimaal één tussenlanding en de vliegtijd van Rotterdam naar Rhodos is 23 uur inclusief minimaal één tussenlanding. Zo zie je maar weer dat er veel variatie kan zijn in de vliegtijden naar verschillende steden in het land.

Bestemmingen in Griekenland:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Athene is 2.181 kilometer. De vliegafstand naar Rhodos is 2.541 kilometer. Het is goed om te weten dat er in het land met de Euro wordt betaald. Je hoeft dus geen andere valuta aan te schaffen.

Ligging

Het land ligt in zuidoost Europa. Het bestaat voor 20% uit eilanden. Het land grenst aan Albanië, Macedonië, Bulgarije, Turkije, de Middellandse zee, de Ionische zee en de Egeïsche zee. De grootste eilanden zijn Rhodos, Euboea, Kreta en Lesbos.