Vluchten naar Cuba met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe snel kun je in Cuba zijn met een rechtstreekse vlucht? Bekijk dan de vliegtijd naar Cuba. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een tussenlanding of een overstap. De vliegtijd naar Cuba kun je hieronder bekijken.

Wat is de vliegtijd naar Cuba? Dat wordt door mensen wel eens afgevraagd. De vliegtijd naar Cuba hangt af van waar je precies naar toe gaat in het land. Zo kan de vliegtijd vanaf Amsterdam naar Havana bijvoorbeeld korter zijn dan de vliegtijd van Rotterdam naar de stad Varadero. De vliegtijd is dus per stad weer verschillend. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de steden in het land.

Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar CUBA via TUI:

→ Naar: CUBA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Havana of Varadero.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Havana is 7.818 kilometer. De vliegtijd vanaf Nederland naar Varadero bedraagt 7.749 kilometer. Het is goed om te weten dat er in de stad betaald wordt met de Cubaanse Peso.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Cuba

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Havana in Cuba vliegt, dan is de vliegtijd 10 uur en 15 minuten. Dit is een rechtstreekse vlucht, dus je hoeft geen rekening te houden met eventuele tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Varadero in Cuba is weer heel anders. Deze vliegtijd is namelijk langer, zo’n 13 uur en 55 minuten gemiddeld. Ook krijg je te maken met een tussenlanding naar deze stad.

Vliegtijd Varadero, Cuba

Vliegtijd Cuba vanaf Rotterdam en Eindhoven

Het hangt natuurlijk af vanaf waar je vliegt en naar welke stad in Cuba, maar hoelang is de vliegtijd naar het land eigenlijk? Als je vanaf Eindhoven naar Havana wilt vliegen, dan is de vliegtijd 14 uur en 15 minuten. Dit is inclusief één tussenlanding. Vanaf Rotterdam ben je 20 uur en 5 minuten onderweg en maak je minimaal twee tussenlandingen. Vanaf Eindhoven vliegen er dan weer geen vliegtuigen naar Varadero. Je kunt alleen vanaf Amsterdam en Rotterdam naar deze stad vliegen. Vanaf Rotterdam doe je er 30 uur en 23 minuten over.

Bestemmingen in Cuba:

Ligging

Het is een land in het Caribisch gebied. Het bestaat uit eilanden, waaronder Isla de Juventud en ongeveer 4.000 kleine eilandjes. Het land grenst in het noorden aan de Atlantische oceaan, de Mexicaanse Golf en via zee aan de staat Florida. In het zuiden grenst het aan de Caribische zee.