Vluchten naar Malediven met alle reisinformatie via tui.nl:

De vliegtijd naar je bestemming is afhankelijk van een aantal factoren. Is de vlucht rechtstreeks of maak je een tussenlanding of tussenstop? De vliegtijd naar de Malediven is het snelst bij een rechtstreekse vlucht.

Hoelang is de vliegtijd naar de Malediven? Het land beschikt maar over één vliegveld. Dit vliegveld is te vinden in de stad Malé. Als je naar Malé vliegt, kan alsnog de vliegtijd variëren. Dit hangt af vanaf waar je vliegt vanuit Nederland en of je tussenlandingen maakt. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar de Malediven, de vliegafstand, het tijdsverschil met Nederland en de valuta. Ook vind je meer informatie over de ligging.


Vertrekken naar MALEDIVEN via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MALEDIVEN AIRPORT (MLE)

 


 

 


Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Malediven (AMS – MLE)

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Malé op de Malediven, bedraagt 13 uur en 20 minuten. Tijdens de vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Het is goed om hier van te voren rekening mee te houden. Het is een behoorlijk lange zit, dus misschien is het fijn om iets mee te nemen waarmee je je tijdens de vlucht kunt vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een kruiswoordpuzzel of een goed boek. Ook de juiste stoel uitkiezen is erg belangrijk.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.208 kilometer. In het land wordt betaald met de Maldavische Rufiyaa. Het is goed om deze valuta aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil, het is er namelijk 3 uur later dan in Nederland.

Vliegtijd malediven

Vliegtijd Malediven vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je ook naar de Malediven vliegen. De vliegtijd naar de Malediven is vanaf Eindhoven 18 uur en 50 minuten. Je maakt tijdens de vlucht één tussenlanding. Hoelang is de vliegtijd naar de Malediven dan vanaf Rotterdam? Vanaf Rotterdam doe je er iets langer over, namelijk 23 uur en 35 minuten. Tijdens de vlucht maak je twee tussenlandingen. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je, als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Ligging

Het is een eilandengroep dat bestaat uit 1190 koraaleilanden. Het is gegroepeerd in maar liefst 26 atollen, die te vinden zijn in de Indische oceaan. Ze liggen in de Indische oceaan in het zuidwesten vanaf de kust van India.