Vliegtijd Kaapverdië
Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is!

Vliegtijd bepalen en de vliegduur

 1. Kies hierboven de luchthaven op TUI.nl
2.
Je ziet daarna de vliegtijd

De vliegtijd is … uur (bekijk hier)

Of bekijk de vliegtijd per maatschappij:

  • KLM
  • Transavia
  • TUI
  • Vueling
  • Overige maatschappijen

Bekijk hier de actuele vliegtijden >>

Als je naar Kaapverdië op vakantie gaat, dan is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de vliegtijd. Want hoelang is de vliegtijd naar Kaapverdië? De vliegtijd naar Kaapverdië kan verschillend zijn. Dit hangt ervan af, vanaf waar je vliegt en waar je naar toe vliegt. De vliegtijd naar Sal is bijvoorbeeld korter dan naar Praia. Meer over de vliegtijden vanaf Nederland naar Sal en Praia en over de vliegafstand en valuta lees je hieronder. Ook lees je meer over de ligging van Kaapverdië.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kaapverdië

Hoelang is de vliegtijd naar Kaapverdië? De vliegtijd naar de stad Praia is 8 uur en 15 minuten. Dit is een vlucht waarbij je minimaal één tussenlanding maakt. Als je naar Sal vliegt, dan is de vliegtijd korter. De vliegtijd naar Sal vanaf Amsterdam Schiphol is 6 uur en 35 minuten en de vlucht is rechtstreeks. Een andere populaire bestemming is Sao Vicente. Na een vlucht van iets langer dan 6 uur kom je op deze locatie aan.

Vliegtijd Kaapverdië

Vliegtijd Kaapverdië vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je naar Praia en Sal vliegen. Helaas vertrekken er geen vliegtuigen naar beide steden vanaf Rotterdam. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Praia is gemiddeld 23 uur en 30 minuten inclusief minimaal drie tussenlandingen. Als je naar Sal vliegt vanaf Eindhoven, dan maak je maar liefst vier tussenlandingen. Deze vliegtijd is behoorlijk lang, namelijk 39 uur en 35 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol naar beide steden vliegen voor de kortste vliegtijden en minste tussenlandingen.

Bestemmingen in Kaapverdië:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand is 4.845 kilometer. De vliegafstand naar Sal is 4.641 kilometer. Er wordt betaald met de Kaapverdische Escudo. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land bestaande uit een eilandengroep. Het is te vinden voor de westkust van Afrika, in de noordelijke Atlantische Oceaan.