Vluchten naar Kaapverdië met alle reisinformatie via tui.nl:

Kies uit 4 bestemmingen (Boa Vista, Sal, Praia en Sao Vicente) in Kaapverdië en bekijk de vliegtijd. De vliegtijd kan in sommige gevallen erg van elkaar verschillen. In veel gevallen is er dan sprake van een tussenlanding of van een overstap.

Vliegtickets Boa Vista

Als je naar Kaapverdië op vakantie gaat, dan is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de vliegtijd. Want hoelang is de vliegtijd naar Kaapverdië? De vliegtijd naar Kaapverdië kan verschillend zijn. Dit hangt ervan af, vanaf waar je vliegt en waar je naar toe vliegt.

 

Vertrekken naar KAAPVERDIË via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: KAAPVERDIË AIRPORT 

 

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Boa Vista, Praia, Sal en Sao Vicente.

 

 


 

 


 

De vliegtijd naar Sal is bijvoorbeeld korter dan naar Praia. Meer over de vliegtijden vanaf Nederland naar Sal en Praia en over de vliegafstand en valuta lees je hieronder. Ook lees je meer over de ligging van het eiland.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kaapverdië

Hoelang is de vliegtijd naar Kaapverdië? De vliegtijd naar de stad Praia is 8 uur en 15 minuten. Dit is een vlucht waarbij je minimaal één tussenlanding maakt. Als je naar Sal vliegt, dan is de vliegtijd korter. De vliegtijd naar Sal vanaf Amsterdam Schiphol is 6 uur en 35 minuten en de vlucht is rechtstreeks. Een andere populaire bestemming is Sao Vicente. Na een vlucht van iets langer dan 6 uur kom je op deze locatie aan.

Vliegtijd Kaapverdië

Vliegtijd Kaapverdië vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je naar Praia en Sal vliegen. Helaas vertrekken er geen vliegtuigen naar beide steden vanaf Rotterdam. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Praia is vaak langer door meerdere tussenlandingen. Als je naar Sal vliegt vanaf Eindhoven, dan kon je ook niet onder tussenlandingen uit. Deze vliegtijd is behoorlijk lang, kan oplopen tot meer dan 30 uur. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol naar beide steden vliegen voor de kortste vliegtijden en minste tussenlandingen.

Bestemmingen:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand is 4.845 kilometer. De vliegafstand naar Sal is 4.641 kilometer. Er wordt betaald met de Kaapverdische Escudo. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land bestaande uit een eilandengroep. Het is te vinden voor de westkust van Afrika, in de noordelijke Atlantische Oceaan.