Vliegtijd Bali

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Hoelang is de vliegtijd naar Bali? Dat ligt er natuurlijk ook aan vanaf waar je vliegt. Als je naar dit eiland op vakantie gaat, dan vlieg je op het vliegveld van Denpasar.Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar BALI via TUI:

→ Naar: BALI AIRPORT (DPS)

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Denpasar, Java of Lombok.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 12.165 kilometer. Als je naar Denpasar of een andere stad gaat op het eiland, dan kun je daar betalen met de Indonesische Roepie. Het is er 6 uur later dan in Nederland. Het is goed om met deze vliegafstand, tijdsverschil en de andere valuta rekening te houden. Zo kom je niet tijdens je vakantie voor onaangename verassingen te staan.

Een vakantie is natuurlijk ontzettend leuk, maar er komen wel een aantal zaken bij kijken. Zo is het van te voren goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is en of er tijdsverschil is met Nederland. Daarnaast is het ook leuk om te weten waar het precies ligt.  Hieronder lees je er meer over.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Bali (AMS – DPS)

Als je naar Bali op vakantie wilt gaan, dan hangt de vliegtijd natuurlijk ook af vanaf waar je vliegt. Als je vanaf Amsterdam naar Denpasar op Bali vliegt, dan ben je 16 uur en 30 minuten onderweg. De vliegtijd is inclusief tussenlanding. Het is belangrijk dat je goed slaapt, en je vermaakt tijdens deze vlucht.

Vliegtijd Bali

Vliegtijd Bali vanaf Rotterdam en Eindhoven

Hoelang is de vliegtijd naar Bali? Vanaf Eindhoven is de vliegtijd langer dan vanaf Amsterdam. Je doet er vanaf Eindhoven namelijk 21 uur en 10 minuten over inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam is inclusief twee tussenlandingen gemiddeld 22 uur en 20 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam naar Bali vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Ligging

Het is een eiland van Indonesië. Het is te vinden ten oosten van Java en ten westen van Lombok. Indonesië zelf ligt in zuidoost Azië.