Vluchten naar Mallorca met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Mallorca

Op deze pagina zie je de vliegtijd naar Mallorca. Ben jij ook benieuwd hoe lang vliegen Mallorca is? Het is een Spaans eiland en de favoriete vakantiebestemming voor jong en oud. Je kunt hier van alles beleven. Ook kun je met een aantal zaken rekening houden als je naar dit eiland gaat. Zo kun je kijken vanaf waar je wilt vliegen, wat de vliegtijd naar Palma de Mallorca – Spanje is, welke taal er wordt gesproken, wat de vliegafstand met Nederland is, of er tijdsverschil is en met welke valuta er wordt betaald. Ook is het leuk om te kijken wat je zoal op het eiland kunt doen. Meer hierover lees je hieronder.

Vertrekken naar MALLORCA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MALLORCA AIRPORT (PMI)

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

  

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 1.400 kilometer. Je hoeft geen rekening te houden met valuta of tijdsverschil. Het is even laat in Nederland als op dit eiland en er wordt met de euro betaald. Daarnaast wordt er Spaans en Engels op het gehele eiland gesproken.

 

Vliegtijd Mallorca vanaf Amsterdam Schiphol (AMS – PMI)

Vanaf Schiphol kun je rechtstreeks naar Mallorca vliegen. De vliegtijd naar Palma de Mallorca is ongeveer 2 uur en 25 minuten. Het is een korte vliegtijd, maar je kunt altijd iets meenemen om jezelf mee te vermaken. Heb je een vroege of late vlucht? Vergeet dan geen nekkussen mee te nemen, dit zorgt voor meer comfort tijdens het slapen terwijl je vrij rechtop in je stoel zit.

Vliegtijd Mallorca
Vliegtijd Mallorca

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je rechtstreeks naar dit Spaanse eiland vliegen. De Mallorca vliegtijd vanaf Eindhoven is 2 uur en 20 minuten. Ook vanaf Rotterdam is een rechtstreekse vlucht te boeken. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Mallorca is gemiddeld 2 uur en 25 minuten. Alle drie de vliegvelden bieden rechtstreekse vluchten, dus je kunt vliegen vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld. Afhankelijk van de gekozen vliegroute kan de werkelijke vliegduur iets afwijken. Dit zijn echter geen kwartieren, het zal minuten werk zijn.

De hoofdstad

Palma de Mallorca zelf is de hoofdstad van de Spaanse Balearen. Deze eilandengroep bestaat onder meer uit de bekende eilanden: Ibiza, Formentera en Menorca. Je kunt er dan ook ontzettend veel doen. Zo kun je wandelen en fietsen door de prachtige natuur, verschillende excursies volgen, naar bezienswaardigheden, historische gebouwen bezoeken maar ook winkelen en heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants. Daarnaast zijn er mooie zandstranden waar je kunt ontspannen, kun je genieten van een tropisch klimaat en zijn er vele uitgaansgelegenheden. Je kunt leuk stappen in een rustig gedeelte, maar ook naar El Arenal wat een populaire vakantiebestemming is onder jongeren.