Vluchten naar Wenen met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Wenen

Hoe lang is het vliegen? Wat er allemaal in de stad te doen is, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat naar de stad kun je rekening houden met een paar dingen. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Wenen in Oostenrijk is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om meer te weten over de valuta, het tijdsverschil en de taal. Meer hierover, lees je hieronder.


Vertrekken naar Wenen via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: WENEN AIRPORT (VIE)

Bekijk de vluchten op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Wenen (AMS-VIE)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Wenen (AMS-VIE) is 1 uur en 45 minuten. De vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Wenen zijn rechtstreeks. Het is fijn om dit van te voren te weten. Het vliegveld waarop je landt, heet Vienna International Airport. De afkorting is VIE. Drink onderweg een lekkere kop koffie en lees een tijdschrift om door de korte vliegduur heen te komen. Voordat je het weet begint de landing alweer.

Vliegtijd Wenen vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-VIE) / (RTM-VIE)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken vliegtuigen naar de stad. Vanaf beide vliegvelden krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Wenen (EIN-VIE) is gemiddeld 5 uur en 15 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Wenen (RTM-VIE) is gemiddeld 6 uur en 40 minuten inclusief één tussenlanding. Je kunt het beste rechtstreeks vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 958 kilometer. Het is fijn om te weten dat er geen tijdsverschil is met Nederland. Ook hoef je geen rekening te houden met een andere valuta. In de stad wordt met de Euro betaald. In de stad wordt Duits gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Oostenrijk. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar het Historic Center, Schloss Schönbrunn, Tiergarten Schoenbrunn-Zoo, het Keizerlijk Paleis van Hofburg, het Kunsthistorisch Museum, het Belvedere Palace Museum, de Schonbrunner Gardens en het State Opera House.