Vliegtijd Vietnam

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Vietnam met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegen naar Vietnam kan met een rechtstreekse vlucht maar een vlucht met een tussenstop of overstap is ook mogelijk. De vliegtijd naar Vietnam kan daardoor erg verschillen. Met een rechtstreekse vlucht heb je de meest korte vliegtijd.

Vliegtickets-Vietnam

Als je op vakantie gaat naar het land Vietnam, dan is dat erg gaaf. Maar het is misschien wel handig om een aantal dingen te weten. Wat bijvoorbeeld belangrijk is om te weten, is hoelang de vliegtijd naar Vietnam is. De vliegtijd naar de ene stad in Vietnam is langer dan de andere stad. Ook maakt het een verschil, vanaf welk vliegveld je vertrekt. Meer over de vliegtijd naar Vietnam vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam lees je hieronder. Ook lees je hieronder meer over de vliegafstand, valuta en ligging.

 

Vertrekken naar VIETNAM via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: VIETNAM AIRPORT 

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Ho Chi Minhstad, Hue of Hanoi

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Vietnam

De vliegtijd naar Ho Chi Minhstad bedraagt 14 uur en 10 minuten vanaf Amsterdam Schiphol. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Als je naar Hanoi vliegt, dan is de vliegtijd ook 14 uur en 10 minuten inclusief één tussenlanding minimaal. Zoek je een vlucht zonder tussenlanding? Met een rechtstreekse vlucht heb je veel tijdsbesparing.

Vliegtijd Vietnam

Vliegtijd Vietnam vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar Ho Chi Minhstad en Hanoi vliegen. Vanaf Eindhoven krijg je naar beide steden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd naar Ho Chi Minhstad vanaf Eindhoven is 21 uur en 20 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Hanoi is 24 uur en 55 minuten. Hoelang is de vliegtijd naar Vietnam vanaf Rotterdam? De vliegtijd naar Ho Chi Minhstad vanaf Rotterdam bedraagt 21 uur en 35 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd naar Hanoi is 23 uur gemiddeld inclusief twee tussenlandingen.

Bestemmingen in Vietnam:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Ho Chi Minhstad is 9.862 kilometer. De vliegafstand naar Hanoi 8.873 kilometer. In Vietnam wordt betaald met de Vietnamese Dong. Het is goed om deze valuta voor vertrek aan te schaffen. Dit kan bij een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land in Zuidoost-Azië en het is te vinden op het Schiereiland Indochina. Het land grenst aan China in het noorden, in het noordwesten aan Laos en aan Cambodja in het zuidwesten.