Vluchten naar Varadero met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe lang is het vliegen naar Varadero? De vliegreis naar Cuba eindigt op het vliegveld van Varadero. Bekijk hieronder de beste vluchten qua reistijd.

Vliegtickets-Varadero

Dit is de bekendste badplaats van Cuba en heel het Caribisch gebied. Je vindt er een kilometerslang wit strand en in combinatie met het subtropische klimaat is het perfect om heerlijk tot rust te komen en te genieten van alles. Het is belangrijk om een aantal zaken van te voren door te nemen. Zo kun je niet vanaf Eindhoven en Rotterdam vliegen, maar wel vanaf Schiphol. Wat is eigenlijk de vliegtijd naar Varadero? En is er tijdsverschil met Nederland? Ook lees je meer over de valuta, de hoofdstad en wat er onder andere te doen is in deze plaats.Vertrekken naar VARADERO via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: VARADERO AIRPORT (VRA)

Bekijk de VARADERO VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Varadero (AMS – VRA)

De vliegtijd naar Varadero vanaf Schiphol is ongeveer 10 uur en 15 minuten. De duur van deze vliegreis is van allerlei factoren afhankelijk. Bekijk altijd de meest actuele vliegtijd op een reisaanbieder zoals Tui. Bereid je voor op een lange reis en neem iets leuks mee om je mee te kunnen vermaken. De vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam is niet te bepalen omdat er geen vluchten vanaf daar naar Cuba vertrekken. Het vliegveld heeft als officiële naam: Juan Gualberto Gómez Airport. De actuele Cuba vliegtijd kun je hieronder bekijken.

Vliegtijd Varadero Cuba
Vliegtijd Varadero

Varadero vliegafstand, tijdsverschil en valuta

Dat de vliegtijd naar Varadero Cuba lang is, betekend dus ook dat het ver van Nederland af ligt. De vliegafstand is ongeveer 7.800 kilometer. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Tussen de laatste zondag van maart en 1 april is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Ook fijn om te weten, er wordt met de Cubaanse Peso betaald. Je kunt vooraf het beste wat geld inwisselen voor de Cubaanse Peso. De wisselkoers kan per dag verschillen. Bekijk eens de statistieken van de afgelopen maanden om te zien hoeveel verschil er in het prijsniveau zit. Je kunt dit inzien bij een wisselkantoor of op wisselkoers.nl

De hoofdstad

De hoofdstad en tevens de grootste stad van Cuba is Havana. Het is 140 kilometer rijden. Varadero staat bekend om het 20 kilometer lange witte zandstrand. Ook heeft het schitterend azuurblauw zeewater. Ook kent het meer dan 30 duikspots en een leuk centrum. Als je de echte Cubaanse sfeer wilt proeven kun je dit doen in het centrum. Er zijn hier ook veel barretjes en restaurants te vinden.

Waar ligt het?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging van de plaats bekijken. Je kunt bijvoorbeeld kijken hoever het hotel van het vliegveld ligt, waar leuke stranden zijn of waar je lekker kunt gaan winkelen.