Vliegtijd Vancouver

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Vancouver met alle reisinformatie via tui.nl:

Een rechtstreekse vlucht is sneller dan een vlucht met een tussenlanding. Welke vertrektijd en aankomsttijd past het beste bij uw reisplannen? Bekijk hoe lang het vliegen is middels een rechtstreekse vlucht.

Vliegtickets-Vancouver

Vancouver ligt in de deelstaat Brits Colombia in Canada en is een vakantiebestemming voor echte avonturiers, liefhebbers van musea en voor mensen die van mooie bezienswaardigheden houden. Als je hier heen gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Vancouver is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten wat de afstand is met Nederland, of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

 

Vertrekken naar VANCOUVER via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: VANCOUVER AIRPORT

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Vancouver (AMS -YVR)

Het is mogelijk om vanaf Schiphol naar Vancouver te vliegen. De vluchten zijn rechtstreeks. Als je landt, doe je dit op het International Airport waarvan de afkorting YVR is. De vliegtijd naar Vancouver – Canada is 9 uur en 30 minuten. Aan noord krijg je eten en drinken. Vlieg je comfort class of business class? Geniet dan van en film of serie en de tijd vliegt voorbij.

Vliegtijd Vancouver
Vliegtijd Vancouver

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Er vertrekken geen vliegtuigen vanaf Eindhoven naar Canada. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen. Wel zijn de vluchten inclusief tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd vanaf Rotterdam naar Vancouver – Canada inclusief tussenlanding is 14 uur en 40 minuten. De kortste vliegtijd heb je dus als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vancouver vliegafstand met Nederland, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is ongeveer 7694 kilometer. Er wordt betaald met de Canadese Dollar, die je kunt aanschaffen voor gebruik. Ook is het handig om rekening te houden met tijdsverschil. In Brits Colombia is het namelijk 9 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Vancouver is niet de hoofdstad van Canada, maar wel één van de grootste steden. Je kunt de stad ontdekken door verschillende tours te doen. Een voorbeeld daarvan is een ritje met de Hop-On-Hop-Off bus. Tijdens deze tour worden vele hoogtepunten laten zien. Wat ook erg gaaf is, is dat je een panoramatour kunt doen per watervliegtuig. Ook kun je een kijkje nemen bij de Capilano Suspension Bridge, Stanley Park en Canada Place. Dit is één van de meest iconische gebouwen. Je kunt vanaf Canada Place genieten van fenomenaal uitzicht op de haven en de skyline. Ook kun je verschillende musea en een aquarium bezoeken.

Waar ligt Vancouver?

Hieronder zie je kaart van deze Canadese stad. Je kunt alvast bekijken hoe ver het rijden is naar je hotel en andere leuke bezienswaardigheden. Met de Streetview functie kun je alvast de omgeving bekijken alsof je er al bent.