Een erg gave stad in Thailand is Trat. Je kunt deze stad bezoeken en er veel leuke dingen doen. Je kunt er ontspannen, ondernemen maar ook sportief zijn. wat er zoal te doen is in de stad, lees je onderaan de pagina. Kijk voor vertrek naar de stad vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Trat is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke valuta er wordt gebruikt, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Trat (AMS-TDX)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Trat (AMS-TDX) is gemiddeld 16 uur. Het is goed om te weten dat je tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding maakt. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld iets leuks mee zodat je jezelf tijdens de reis kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Trat Airport. De afkorting is TDX.

Vliegtijd Trat vanaf Endhoven en Rotterdam (EIN-TDX) / (RTM-TDX)

Je kunt vanaf allebei de vliegvelden naar de stad vliegen. Je krijgt vanaf Eindhoven en Rotterdam te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Trat (EIN-TDX) is gemiddeld 45 uur en 5 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Trat (RTM-TDX) is gemiddeld 26 uur inclusief minimaal twee tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9437 kilometer. In de stad wordt betaald met de Thaise Baht. Deze valuta kun je aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Het is goed om te weten dat het in de regio 6 uur later is dan in Nederland. Er wordt Thai gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en district. Het is te vinden in oost Thailand. In de stad kun je naar City Pillar, het Museum, de Boonsiri Ferry, de Centerpoint Ferry Pier, Wat Buppharam or Wat Plai Klong, de Cycling Tours en de Salakphet Mangrove Walkway.