Vliegtijd Tokio

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je een keer naar Japan op vakantie wilt, is Tokio een erg gave stad om mee te beginnen. In de stad is ontzettend veel te doen. Je kunt onderaan de pagina lezen wat er zoal te doen is in de stad. Voordat je op vakantie gaat, kun je kijken naar een aantal zaken. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Tokio in Japan is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.Vertrekken naar TOKIO is mogelijk vanaf:

→ Naar: TOKIO AIRPORT (NRT)

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via vliegtickets.nl:

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Tokio (AMS-NRT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Tokio (AMS-NRT) is 11 uur en 15 minuten. Het is erg fijn om te weten dat de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks zijn. Het is een lange vliegtijd, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld waarop je landt, heet Narita International Airport. De afkorting is NRT.

Vliegtijd Tokio vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-NRT) / (RTM-NRT)

Je kunt vanaf beide vliegvelden naar de stad vliegen. Je krijgt vanaf Eindhoven en vanaf Rotterdam te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Tokio (EIN-NRT) is gemiddeld 19 uur en 30 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Tokio (RTM-NRT) is gemiddeld 15 uur en 45 minuten inclusief één tussenlanding. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.318 kilometer. Als je naar deze stad gaat, krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 8 uur later dan in Nederland. Hier kun je rekening mee houden. Waar je ook rekening mee kunt houden, is dat er betaald wordt met een andere valuta. Deze valuta heet de Japanse Yen. Er wordt Japans gesproken.

De hoofdstad

Tokio is de hoofdstad van Japan. Je kunt er veel ondernemen. Je kunt een bezoek brengen aan de Shinjuku Gyoen National Garden, de Tower, Meiji Jungu, de Senso-Ji Temple, Asakusa-Edo, het Museum, de Metro en het Ueno Park.