Vliegtijd Tel Aviv

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Tel Aviv is een erg leuke stad om te bezoeken. Je kunt er veel zien, maar ook veel ondernemen. In de stad zijn diverse activiteiten te doen. Wat je er kunt doen, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Tel Aviv in Israël is en waar je landt. Ook kun je kijken welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar TEL AVIV is mogelijk vanaf:

→ Naar: TEL AVIV AIRPORT

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Tel Aviv (AMS-TLV)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Tel Aviv (AMS-TLV) is 4 uur en 30 minuten. Het is erg fijn om te weten dat de vlucht vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks is. Rekening houden met een tussenlanding is dus niet nodig. Het vliegveld waarop je landt, heet Ben Gurion International Airport. De afkorting is TLV.

Vliegtijd Tel Aviv vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-TLV) / (RTM-TLV)

Je kunt vanaf beide vliegvelden naar de stad vliegen. Je krijgt vanaf Eindhoven en vanaf Rotterdam te maken met één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Tel Aviv (EIN-TLV) is gemiddeld 19 uur en 5 minuten inclusief één tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Tel Aviv (RTM-TLV) is 9 uur en 55 minuten gemiddeld inclusief één tussenlanding. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 3.313 kilometer. Het is goed om rekening te houden met een andere valuta. In de stad wordt namelijk met de Israëlische Sjekel betaald. Deze valuta kun je voor vertrek aanschaffen. Het is in de regio 1 uur later dan in Nederland. Er wordt Hebreeuws en Arabisch gesproken.

De hoofdstad

Tel Aviv is een stad en een metropool in de decentrale kuststreek van Israël. Je kunt er naar Jaffa Old Coty. Het Museum of Art, Tayelet, de Old Port Area, het Palmach Museum, het Yitzhak Rabin Center, Neve Tzedek en het Independence Hall Museum.