Vliegtijd Taiwan

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand


Als je naar Taiwan wilt vliegen, dan is het goed om te weten wat de vliegtijd is. Maar hoelang is de vliegtijd nou eigenlijk naar Taiwan? Dat hangt natuurlijk af van een aantal factoren. De vliegtijd naar Taiwan vanaf Amsterdam is bijvoorbeeld korter dan de vliegtijd vanaf Rotterdam. Ook zorgen tussenlandingen ervoor dat je langer onderweg kunt zijn. Hieronder lees je meer informatie over de vliegtijd en vliegduur. Ook lees je meer over de vliegafstand, het tijdverschil en de valuta. Daarnaast vind je onderaan de pagina meer over de ligging.Vertrekken naar TAIWAN is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: TAIWAN AIRPORT (TPE)

Bereken de TAIWAN VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Taiwan (AMS – TPE)

Als je naar Taiwan gaat, dan vlieg je naar Taipei. Taipei beschikt over het enige vliegveld waar je vanuit Nederland op kunt landen. De vliegtijd naar Taiwan is 12 uur en 10 minuten vanaf Amsterdam Schiphol. De vluchten vanaf Amsterdam zijn rechtstreeks. Het zijn lange vluchten, dus neem bijvoorbeeld een leuk tijdschrift mee zodat je je tijdens de vlucht kunt vermaken en de tijd wat sneller gaat.

Vliegtijd Taiwan vanaf Rotterdam en Eindhoven (RTM en EIN)

Vanaf Eindhoven kun je naar Taiwan vliegen als je vliegt met één tussenlanding minimaal. De vliegtijd vanaf Eindhoven is 16 uur en 40 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Als je vanaf Rotterdam wilt vliegen, dan ben je nog iets langer onderweg. Ook maak je hier geen één, maar minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd is gemiddeld 22 uur en 25 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken. Via een rechtstreekse vlucht heb je de meeste tijdswinst.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Taipei bedraagt 9.506 kilometer. Het is goed om te weten dat het 6 uur later is dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Taiwanese Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen op het vliegveld of bij een wisselkoersbureau bij jou in de buurt.

Ligging

Het is ook wel Republiek China. Het is een facto onafhankelijke staat in de Oost-Chinese zee. Het is een eiland dat via de zee grenst aan China, Japan en de Filipijnen.