Vliegtijd Taipei

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand


Een vakantie is erg leuk. Je kunt er lang naar uitkijken. Wel is het verstandig om je goed voor te bereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Kijk van te voren vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Taipei in Taiwan is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke valuta er wordt gebruikt en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar TAIPEI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: TAIPEI AIRPORT (TPE)

Bereken de TAIPEI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Taipei (AMS-TPE)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Taipei (AMS-TPE) is 12 uur en 45 minuten. Het is erg fijn om te weten dat de vlucht vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks is. Het is een lange reistijd, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld waarop je landt, heet Taiwan Taoyuan International Airport. De afkorting is TPE.

Vliegtijd Taipei vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-TPE) / (RTM-TPE)

Het is mogelijk om vanaf beide vliegvelden naar de stad te vliegen. Vanaf Eindhoven krijg je te maken met minimaal één tussenlanding, vanaf Rotterdam met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Taipei (EIN-TPE) is gemiddeld 22 uur en 20 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Taipei (RTM-TPE) is gemiddeld 19 uur en 35 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.442 kilometer. Het is goed om te weten dat er in de stad wordt betaald met de Taiwanese Dollar. Deze valuta is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau. Dit kan voordat je op vakantie gaat. In de regio is het 7 uur later dan in Nederland. Er wordt Mandarijn gesproken.

De hoofdstad

Taipei is de hoofdstad van Taiwan. Je kunt in de stad naar de Elephant Mountain, Maokong Gondola, de Long Shan Tempel, Taipei 101, de Chiang Kai-shek Herdenkingshal, de Zoo, het National Palace Museum en de Beitou Hot Spring. Er zijn ook diverse restaurants waar je heerlijke gerechten kunt proeven.