De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Ook de stad Syracuse is erg leuk om eens te bezoeken. In de stad zijn verschillende activiteiten te doen. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Syracuse in New York is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Syracuse (AMS-SYR)

De vliegtijd Amsterdam – Schiphol – Syracuse (AMS-SYR) is gemiddeld 12 uur en 5 minuten. Het is goed om te weten dat je tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding maakt. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet Syracuse Hancock International Airport. De afkorting is SYR.

Vliegtijd Syracuse vanuit Eindhoven en Rotterdam (EIN-SYR) / (RTM-SYR)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. De vliegtijd Rotterdam – Syracuse (RTM-SYR) is gemiddeld 16 uur en 44 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.971 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. In de stad krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de regio 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Syracuse is een stad in de Amerikaanse staat New York. Je kunt in de stad verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar de Rosamond Gifford Zoo, de City Market, Destiny USA, het Landmark Theatre, het Erie Canal Museum, The Oncdenter, het NBT Bank Stadium en Webster Pond.