Vluchten naar Suriname met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegen naar Suriname kan met diverse luchtvaartmaatschappijen. Bij een rechtstreekse vlucht heb je de kortste vliegtijd. Het is ook mogelijk dat je een tussenstop of overstap hebt. De vliegtijd naar Suriname wordt op die manier langer.

Vliegtickets-Suriname

Hoelang is de vliegtijd naar Suriname? Dat hangt er natuurlijk vanaf, vanaf waar je vliegt. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol kan weer anders zijn dan de vliegtijd vanaf Eindhoven of Rotterdam. Je kunt maar op één vliegveld landen vanuit Nederland in Suriname. Dit vliegveld is te vinden in Paramaribo. Meer over de verschillende vliegtijden naar Suriname vanaf diverse vliegvelden vanuit Nederland, lees je hieronder. Ook lees je meer over de vliegafstand, het tijdsverschil, de valuta en de ligging van het land.


Bekijk de vliegtijd + vluchten naar SURINAME via TUI:

→ Naar: PARAMARIBO AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. 

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Paramaribo, Commewijne, Saramacca, Brokopondo of Wanica.

 


 

 


Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Suriname

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Suriname vliegt, dan vlieg je rechtstreeks. Maar hoelang is de vliegtijd naar Suriname? De vliegtijd naar Paramaribo vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt ongeveer 10 uur en 30 minuten. Het is een redelijk lange vlucht, dus neem iets leuks mee waarmee je je tijdens de vlucht kunt vermaken.

Vliegtijd Suriname

Vliegtijd Suriname vanaf Eindhoven en Rotterdam

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam naar Suriname te vliegen. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met tussenlandingen. Vanaf Eindhoven krijg je te maken met één tussenlanding minimaal, waarbij de vliegtijd gemiddeld 17 uur en 5 minuten is. Met deze tussenlanding en vliegtijd kun je van te voren rekening houden. De vliegtijd vanaf Rotterdam is een stuk langer. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd naar Paramaribo gemiddeld 45 uur en 35 minuten. Deze vlucht is inclusief minimaal drie tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor een rechtstreekse vlucht en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Paramaribo is 7.492 kilometer. Het is in het land 5 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Surinaamse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een republiek in Zuid-Amerika. Het land is te vinden aan de noordoostkust. In het oosten grenst het aan Frans-Guyana, in het westen aan Guyana en in het zuiden aan Brazilië. In het noorden grenst het aan de Atlantische oceaan.