Vliegtijd Stockholm

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtickets-Stockholm

Als je van plan bent om naar Zweden te gaan, dan kun je rekening met een aantal zaken houden. Voor vertrek is het handig om te kijken vanaf waar je eigenlijk het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Stockholm is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het fijn om rekening te houden met eventueel tijdsverschil met Nederland, de andere valuta, de afstand en met welke taal er wordt gesproken. Zodra je dit weet, kun je bekijken wat er zoal te doen is in deze stad en de reis boeken. Meer over bovenstaande punten vind je hieronder.Vertrekken naar STOCKHOLM via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: STOCKHOLM AIRPORT (ARN)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Stockholm (AMS – ARN)

Als je vanaf Schiphol vliegt, land je op vliegveld St. Arlanda Airport. De afkorting hiervan is ARN. De vluchten die vertrekken vanaf Schiphol zijn rechtstreeks. De vliegtijd van Amsterdam naar Stockholm – Zweden is gemiddeld 2 uur. De vliegtijd kan iets afwijken door onverwachte weersomstandigheden of een verandering in de vliegroute.

Vliegtijd Stockholm
Vliegtijd Stockholm

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je rechtstreeks naar Stockholm vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Stockholm is net zoals vanaf Schiphol gemiddeld 2 uur. Woon je vlakbij Rotterdam en vlieg je dus ook het liefst vanaf daar? Dan is dat mogelijk. Helaas zijn er geen directe vluchten te boeken, maar wel vluchten met één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Stockholm inclusief tussenlanding is gemiddeld 6 en een half uur. Ga je voor de kortste vliegtijd? Dan kun je kiezen om te vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol of vanaf Eindhoven.

Stockholm vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is 1.153 kilometer. Er is geen tijdsverschil met Nederland, maar wel kun je rekening houden met een andere valuta. Er wordt namelijk met de Zweedse Kroon betaald. Deze kun je het beste voor vertrek aanschaffen. Er wordt Zweeds gesproken.

De hoofdstad

Stockholm is de hoofdstad van Zweden. Je kunt er verschillende fiets-, bus- en wandeltours doen om de stad te leren kennen. Zo zie je onderweg wat je graag wilt bezoeken en waar het is. Je kunt naar het historische centrum, naar verschillende musea waaronder het Vasa Museum, naar Skansen, het Koninklijk paleis en naar het stadhuis. Ook zijn er veel restaurantjes waar je heerlijk kunt dineren en veel winkels waar je goed kunt winkelen. Voor jongelui zijn er een aantal uitgaansgelegenheden.

Waar ligt Stockholm?

Op de onderstaande kaart kun je bekijken waar deze plaats ligt. Zo kun je eenvoudig de bezienswaardigheden bekijken en de afstand vanaf het vliegveld naar je hotel bepalen. Gebruik Streetview om alvast virtueel door de stad te wandelen.