Vliegtijd Shanghai

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Shanghai is een ontzettend gave vakantiebestemming. Je kunt er van alles bekijken en ondernemen. Als je naar China gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo ga je goed voorbereid op reis en kom je niet snel voor verassingen te staan. Je kunt vooraf kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Shanghai – China is en waar je landt. Ook kun je rekening houden met het tijdsverschil met Nederland, de afstand vanaf Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het erg leuk om te weten wat je er allemaal kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar SHANGHAI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: SHANGHAI AIRPORT (SHA)

Bereken de SHANGHAI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Shanghai

Vanaf Schiphol Amsterdam kun je rechtstreeks naar Shanghai vliegen (AMS-SHA). Je landt dan op vliegveld Hongqiao, waarvan de afkorting SHA is. De vliegtijd naar Shanghai – China is rechtstreeks 10 uur en 45 minuten.

Vliegtijd Shanghai
Vliegtijd Shanghai

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar China. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen, maar niet rechtstreeks. De vluchten zijn allemaal te boeken inclusief minimaal één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Shanghai – China inclusief tussenlanding is 15 uur en 10 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol vliegen als je een korte vliegtijd wilt.

Shanghai vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 8.910 kilometer. Er wordt betaald met de Renminbi, deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook kun bij veel betalingen gebruik maken van je pinpas of creditcard. Hier wordt wel een klein bedrag over betaald. Het is er 6 uur later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Mandarijn-Chinees gesproken.

De hoofdstad

Dit is de hoofdstad van China. Je kunt verschillende excursies en tours volgen, waardoor je de stad leert kennen. Ook kun je de skyline bekijken, die overigens erg indrukwekkend is. Er zijn verschillende musea die je kunt bezoeken, parken waar je heerlijk kunt ontspannen, fietsen en/of wandelen en je kunt een bezoek brengen aan het World Financial Center. Daarnaast kun je verschillende tuinen, tempels en theehuisjes bezoeken en heerlijk winkelen in de winkelstraten.

Waar ligt Shanghai?

Deze Chinese plaats kun je hieronder op de kaart bekijken. Het is erg handig om alvast de bezienswaardigheden te bekijken of om de route te bepalen vanaf het vliegveld naar je hotel.