Vliegtickets-Sevilla

Je hebt vakantie en je besluit om er eens lekker tussenuit te gaan naar Spanje. Je kunt dan rekening houden met een aantal zaken, zodat je nergens tegenaan loopt. Van te voren kun je kijken vanaf welk vliegveld je vertrekt en wat de vliegtijd naar Sevilla is. Ook kun je rekening houden met een eventuele andere valuta en tijdsverschil. Daarnaast is het leuk om van te voren te weten wat er allemaal te doen is in deze plaats. Meer hierover lees je hieronder.


Vertrekken naar SEVILLA via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: SEVILLA AIRPORT (SVQ)

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


 

 


 

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Sevilla (AMS – SVQ)

Vanaf Schiphol vertrekken de meeste vluchten richting ontzettend veel bestemmingen. Zo ook naar Andalusië in Spanje. Je vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar deze bestemming (vliegveld San Pablo). De vliegtijd naar Sevilla – Spanje is 2 uur en 55 minuten.Onderweg kun je een boekje lezen over de bestemming maar je kunt natuurlijk ook eventjes je ogen sluiten. Vergeet dan niet om een nekkussentje mee te nemen. Dit maakt het iets comfortabeler.

Vliegtijd Sevilla
Vliegtijd Sevilla

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven gaan er rechtstreekse vluchten. De vliegtijd naar Sevilla is 2 uur en 50 minuten. Vanaf Rotterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Sevilla, maar wel vluchten met tussenlandingen. Je bent dus wel langer onderweg, maar vliegen vanaf Rotterdam is wel mogelijk. De gemiddelde vliegtijd met tussenlanding is 6 uur. De kans is groot dat deze zomerperiode ook vanaf Rotterdam rechtstreekse vluchten vertrekken.

Sevilla vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 2.200 kilometer. Er is geen tijdsverschil met Nederland en je hoeft ook geen rekening te houden met een eventuele andere valuta. Er kan gewoon met de euro worden betaald. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken.

De hoofdstad

Sevilla is een gemeente en tevens de hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië. Het heeft zelf dus geen hoofdstad, maar het is een hoofdstad. Je kunt er van alles doen. Zo kun je ontspannen op het strand, zwemmen, wandelen in de natuur, verschillende bezienswaardigheden bezoeken en leuke excursies volgen. Ook kun je naar oude kerkjes en heerlijke gerechten proeven in diverse restaurantjes.

Waar ligt Sevilla?

Op de onderstaande kaart kun je alvast de ligging van de plaats bekijken. Via de satelliet beelden kun je alvast leuke plekken bekijken die je later wilt gaan bezoeken.