Vliegtickets-Sao Vicente

Sao Vicente is een van de tien eilanden van Kaapverdië. Als je hebt besloten om naar dit eiland op vakantie te gaan, dan kun je rekening houden met een aantal dingen. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, op welk vliegveld je landt, wat de vliegtijd naar São Vicente is, welke valuta ze er gebruiken, welke taal er wordt gesproken en of er tijdsverschil is met Nederland. Ook is het leuk om van te voren te weten wat je er zoal kunt doen. Meer over die prachtige eiland lees je hieronder.Vertrekken naar SAO VICENTE via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: SAO VICENTE AIRPORT (VXE)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Sao Vicente (AMS – VXE)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks vliegen naar het vliegveld van Kaapverdië. Het vliegveld heet Luchthaven São Pedro (Cesaria Evora), waarvan de afkorting VXE is. De vliegtijd naar São Vicente is rechtstreeks 6 uur en 15 minuten. Er gaan ook vluchten met tussenlandingen. Kies je voor een vlucht met tussenlanding dan ben je gemiddeld 12 uur aan het reizen.

Vliegtijd Sao Vicente
Vliegtijd Sao Vicente

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vliegtuigen naar São Vicente. Je zult dus moeten vliegen vanaf Schiphol Amsterdam.

Sao Vicente vliegafstand, tijdsverschil en valuta.

De afstand met Nederland is ongeveer 4.700 kilometer. Je kunt rekening houden met de andere valuta. Er wordt namelijk met de Kaapverdische Escudo betaald. Deze kun je het beste voor vertrek aanschaffen. Ook kun je rekening houden met het tijdsverschil. In de wintertijd is het in Kaapverdië 2 uur vroeger dan in Nederland, in de zomertijd is dit 3 uur. Er wordt voornamelijk Portugees en Creools gesproken.

De hoofdstad

De hoofdstad is Mindelo. Op het eiland is er van alles te doen. Zo kun je verschillende excursies bijwonen, de Kaapverdische cultuur en gerechten proeven, wandelen, fietsen, duiken en watersporten uitoefenen, maar ook ontspannen. Dit kan op de prachtige witte stranden . Ook heerst er een aangenaam tropisch klimaat en is de bevolking erg vriendelijk.

Waar ligt Sao Vicente?

Hieronder op de kaart kun je het vliegveld zien waar je op landt. Je kunt zo ook bekijken hoe lang je nog onderweg bent naar je eindbestemming.