Vliegtickets-Sao Miguel

Als je er even tussenuit wilt om heerlijk te ontspannen en/of activiteiten te ondernemen, is dit een erg leuke vakantiebestemming. Het is een van de prachtige eilanden van de Azoren. Als je hier naar toe gaat, kun je rekening houden met verschillende zaken. Vanaf waar moet je vliegen, wat is de vliegtijd naar Sao Miguel, met welke valuta wordt er betaald, wat is de vliegafstand en is er tijdsverschil met Nederland. Ook is het leuk om van te voren wat informatie te winnen over de vakantiebestemming. Hierover lees je hieronder meer.Vertrekken naar SAO MIGUEL via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: SAO MIGUEL AIRPORT (PDL)

Bereken de SAO MIGUEL VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Sao Miguel (AMS – PDL)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks vliegen naar het vliegveld João Paulo II. De vliegtijd naar Sao Miguel – Portugal is 3 uur en 56 minuten. Als je ervoor kiest om met een tussenlanding te reizen, ben je gemiddeld 3 uur langer onderweg. In het laagseizoen heb je vaak geen rechtstreekse vlucht. In het hoogseizoen wel.

Vliegtijd Sao Miguel
Vliegtijd Sao Miguel

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vluchten naar Sao Miguel. Wellicht komt daar komend hoogseizoen verandering in.

Sao Miguel vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is ongeveer 2.856 kilometer. Er wordt Portugees gesproken en met de euro betaald. Je hoeft dus geen rekening te houden met een andere valuta. Wel is het handig om te weten dat het er 1 uur vroeger is tijdens de zomertijd en 2 uur vroeger tijdens de wintertijd dan in Nederland.

De hoofdstad

De hoofdstad van Sao Miguel is Ponta Delgada. Het is een historische stad waar je bijzondere kerken, kloosters en stadspoorten uit de 18e eeuw vindt. Je kunt erg veel cultuur snuiven, mooie wandelingen maken en genieten van de Portugese sfeer. Ook kun je een walvisexcursie maken. Tijdens deze excursie kun je niet alleen walvissen spotten, maar ook dolfijnen. Naast dit alles kun je heerlijke Portugese gerechten proeven, winkelen en verschillende watersporten uitoefenen.

Waar ligt Sao Miguel?

Gebruik de Google kaart hieronder om te ontdekken waar de plaats en het eiland ligt. Je kunt de kaart ook gebruiken om leuke stranden te ontdekken of om te kijken hoe lang het rijden is vanaf het vliegveld naar het hotel.