Vliegtijd Santiago de Chile

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand


Chili is een land waar je erg veel diversiteit hebt. Zo bestaat de stad uit veel aspecten. Je kunt er van alles ondernemen. Wat er zoal te doen valt, kun je verderop lezen. Als je naar Chili gaat, is het belangrijk om van te voren al rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Santiago de Chile is en waar je landt. Ook kun je kijken of er tijdsverschil is met Nederland en of er met een andere valuta wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar SANTIAGO DE CHILE is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: SANTIAGO DE CHILE AIRPORT (SCL)

Bereken de SANTIAGO DE CHILE VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Santiago de Chile (SCL)

Er vertrekken geen rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol waardoor je te maken krijgt met één tussenlanding. De vliegtijd naar Santiago de Chile – Chili is gemiddeld 17 uur inclusief tussenlanding. Je landt op het vliegveld genaamd Aeropuerto Internacional Cosmodoro Artuno Merino Benítez. Om het wat makkelijker te maken kun je de afkorting gebruiken, namelijk SCL.

Vliegtijd Santiago de Chile (Chili)
Vliegtijd Santiago de Chile (Chili)

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Santiago de Chile. Vanaf Rotterdam kun je vertrekken, maar ook weer met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd naar Santiago de Chile – Chili is gemiddeld 21 uur en 30 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol vliegen. De overstap die je hebt vanaf Rotterdam sluit niet aan met je vlucht waardoor je op een ander vliegveld lang moet wachten.

Santiago de Chile vliegafstand met Nederland, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is 12071 kilometer. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken in Chili en er is tijdsverschil met Nederland. Het is in er 5 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met de Chileense Peso betaald. Deze kun je het beste voor vertrek aanschaffen.

De hoofdstad

Santiago de Chile is de hoofdstad van Chili en kent veel diversiteit. Je kunt naar verschillende markten, naar het Andesgebergte, verschillende tours volgen, historische gebouwen en monumenten bezichtigen, paardrijden, salsalessen volgen en naar verschillende uitgaansgelegenheden en je kunt er mooi skiën en snowboarden. Daarnaast zijn er ook talloze kerkjes waar je eens een bezoek aan kunt brengen. Voor heerlijke gerechten kun je naar verschillende restaurantjes.

Waar ligt Santiago de Chile?

Indien je nog nooit eerder van deze plaatsnaam gehoord hebt, kun je met de onderstaande kaart precies bekijken waar het ligt. Erg handig voor het plannen van een excursie of voor de route naar je hotel vanaf het vliegveld.