Vliegtijd San Jose

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Het is erg leuk op vakantie te gaan. Je kunt je altijd enorm verheugen op een vakantie. Maar er komen wel een aantal dingen bij kijken. Je kunt met een aantal zaken rekening houden, zodat je niet snel voor onaangename verassingen komt te staan. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar San Jose in Costa Rica is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland, welke valuta er wordt gebruikt en welke activiteiten er te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar SAN JOSE is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: SAN JOSE AIRPORT (SJO)

Bereken de SAN JOSE VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – San Jose (AMS-SJO)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – San Jose (AMS-SJO) is gemiddeld 13 uur en 56 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Je kunt hier van te voren rekening mee houden, zodat je niet snel voor een onaangename verassing staat. Het vliegveld van de stad heet Juan Santamaria International Airport. De afkorting is SJO.

Vliegtijd San Jose vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-SJO) / (RTM-SJO)

Vanaf Rotterdam kun je naar de stad vliegen als je vliegt met twee tussenlandingen tijdens de vlucht. Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de regio. De vliegtijd Rotterdam – San Jose (RTM-SJO) is gemiddeld 17 uur en 35 minuten inclusief tussenlandingen. Je hebt de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol. Je kunt dus ook het beste vanaf dit vliegveld vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.352 kilometer. Tijdens het verblijf kun je betalen met de Costa Ricaanse Colon. Deze valuta kun je aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Dit kan bijvoorbeeld op een vliegveld of bij een wisselkoersbureau. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

San Jose is de hoofdstad van Costa Rica. Het is erg leuk om tijdens je vakantie dingen te ondernemen. Er zijn veel leuke activiteiten te doen in de stad. Je kunt naar Teatro Nacional Costa Rica, de Central Market, het Precolumbian Gold Museum, het Jade Museum, het Park van La Sabana, de Orosi River Valley, Museo de Arte Costarricense en Museo de los Niños.