Vliegtijd Qatar

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Hoelang is de vliegtijd naar Qatar? Dat hangt af vanaf waar je vliegt. Als je naar Qatar vliegt, dan vlieg je naar de stad Doha. Hier is het enige vliegveld van het land te vinden. De vliegtijd kan variëren. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol, kan bijvoorbeeld anders zijn dan de vliegtijden vanaf Eindhoven en Rotterdam. Meer over de vliegtijd naar Qatar, lees je hieronder. Ook vind je op deze pagina meer informatie over de vliegafstand, het tijdsverschil, de valuta en de ligging.Vertrekken naar QATAR is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: QATAR AIRPORT

Bereken de QATAR VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Qatar

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Qatar is 6 uur en 15 minuten. Het is fijn om te weten, dat de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar het land rechtstreeks zijn. Je hoeft geen rekening te houden met tussenlandingen. Het kan een lange zit zijn, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee of een afspeellijst aan muziek. Zo kun je je goed vermaken tijdens de vlucht.

Vliegtijd Qatar

Vliegtijd Qatar vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je ook naar het land vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Doha, bedraagt 13 uur en 20 minuten. Deze vliegtijd is een gemiddelde vliegtijd inclusief twee tussenlandingen. Maar hoelang is de vliegtijd naar Qatar vanaf Rotterdam? Als je vanaf Rotterdam vliegt, krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Doha in Qatar bedraagt gemiddeld 10 uur en 45 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor een rechtstreekse vlucht met de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is ongeveer 4.924 kilometer. Het is goed om te weten, dat het in het land 1 uur later is dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Qatarese Rial. Deze valuta kun je aanschaffen bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een Arabisch Emiraat in het Midden-Oosten. Het is te vinden aan de Perzische Golf. Het is een Schiereiland, dat grenst aan Bahrein en Saoedi-Arabië.