Vliegtijd Punta Cana

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Punta Cana met alle reisinformatie via tui.nl:

Wat is de vliegtijd naar Punta Cana en waar ligt het precies? Veel mensen vragen dit zich af. De vliegtijd naar Punta Cana is onder andere afhankelijk vanaf welke vliegveld je vertrekt en of het een rechtstreekse vlucht betreft. Bij een tussenlanding of overstap is de vliegtijd langer dan bij een rechtstreekse vlucht.

Vliegtickets-Punta Cana

De Dominicaanse republiek kent veel mooie plaatsen waar je vakantie kunt vieren. Een mooie plaats daarvan, is Punta Cana. Je kunt hier heerlijk ontspannen, maar ook actief bezig zijn. Als je hier naartoe gaat, is het handig om met een aantal zaken rekening te houden. Zo kun je van te voren kijken hoelang de vliegtijd naar Punta Cana, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald.


Vertrekken naar PUNTA CANA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: PUNTA CANA AIRPORT

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Punta Cana vliegafstand, tijdsverschil en valuta

Dat Nederland ver weg van dit prachtige gebied ligt, is al te zien aan de lange vliegafstand naar Punta Cana. Het ligt ongeveer 7.300 kilometer bij elkaar vandaan. Tijdens de wintertijd is het 5 uur vroeger dan in Nederland. Tijdens de zomertijd is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Wat ook fijn is om te weten, is dat er betaald wordt met de Dominicaanse peso. Je kunt deze het beste vooraf aanschaffen.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Punta Cana (AMS – PUY)

Vanaf Schiphol gaan veel vluchten. Zo ook naar de Dominicaanse republiek. De vliegtijd naar Punta Cana is ongeveer 9 uur. Deze tijd kan verschillen per vliegtuig, organisatie en vliegroute. Het is handig om iets mee te nemen om jezelf mee te vermaken. Natuurlijk kun je in het vliegtuig zelf ook een film kijken of even een paar uurtjes je ogen dicht doen.

Vliegtijd Punta Cana
Vliegtijd Punta Cana

De hoofdstad

De hoofdstad van de Dominicaanse republiek is Santa Domingo. Het is zeker de moeite waard om de hoofdstad eens te bezoeken. Heel Santa Domingo staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast de prachtige natuur kun je ook goed te Dominicaanse cultuur proeven. Je kunt slenteren door de mooie binnenstad, historische kerkjes bezoeken en heerlijk dineren in een van de vele restaurantjes. Hier kun je meteen de Dominicaanse keuken proeven.

Ligging

Op de kaart die je hieronder ziet, kun je zien waar deze plaats ligt. Je kunt via Google Streetview alvast het strand bekijken. Ook kun je berekenen hoe lang het rijden is vanaf het vliegveld naar je hotel toe. Je kunt dan alvast berekenen hoeveel de taxi ongeveer gaat kosten.