Vliegtijd Pula

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtickets-Pula

Pula is een geweldige bestemming aan de Adriatische Zee.  Het is de grootste stad van het eiland Istrië, met heel veel cultuur en historische monumenten en bezienswaardigheden. Als je besluit om naar Kroatië te gaan, is het handig om een aantal zaken door te nemen van te voren. Denk hierbij aan de vliegtijd naar Pula, de valuta, het tijdsverschil, de vliegafstand met Nederland en wat je er kunt gaan doen.Vertrekken naar PULA via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: PULA AIRPORT (PUY)

Bereken de PULA VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Pula (AMS – PUY)

Vanaf Schiphol gaan er in het laagseizoen geen rechtstreekse vluchten, maar ze hebben wel de korte tussenstop. In het hoogseizoen gaan er een aantal keren per week rechtstreekse vluchten van verschillende maatschappijen zoals KLM, Transavia en TUI. De vliegtijd naar Pula is inclusief een tussenstop ongeveer 5 uur. Heb je een rechtstreekse vlucht dan ben je gemiddeld 2 uur en 5 minuten in de lucht. Dit is goed te doen! Met een tussenstop ben je soms iets goedkoper uit, echter is de reisduur dan ook weer iets langer. Het is maar net wat u het liefste hebt.

Vliegtijd Pula
Vliegtijd Pula

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf vliegveld Eindhoven en vertrekken geen vliegtuigen naar Pula. Het is wel mogelijk om vanaf Rotterdam Airport te vertrekken. Hierbij heb je in het hoogseizoen niet altijd een rechtstreekse vlucht. Echter worden die voor de komende zomerperiode meer ingezet. Je kunt op de website van bijvoorbeeld TUI zien of je een rechtstreekse vlucht hebt tijdens een vakantieboeking naar dit gebied.

Pula vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De afstand met Nederland is ongeveer 1.100 kilometer. Het is dus ook goed te doen met de auto. Er is geen tijdsverschil Kroatië. Wel is het belangrijk om te weten dat er niet met de euro wordt betaald, maar met de Kroatische Kuna. Je kunt dit het beste van te voren meenemen. Bij de bank kun je dit omwisselen. Houdt er wel rekening mee dat het soms enige dagen kan duren voordat de bank de biljetten heeft ontvangen. Daarnaast kun je ook op Schiphol valuta wisselen. Echter kan de koers daar iets afwijkend zijn.

De hoofdstad

De hoofdstad van Kroatië zelf is Zagreb. Hier zul je alleen niet snel komen als je op vakantie gaat naar Pula. Pula zelf is een erg mooi schiereiland. Het kent een rijke historie, witte stranden, een aangenaam klimaat en vele culturele bezienswaardigheden. Ook kun je heerlijk borrelen en dineren in de verschillende bars en restaurant. Voor jongelui zijn er een aantal uitgaansgelegenheden. Het is dus leuk voor jong en oud.

Waar ligt Pula?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging ontdekken van deze plaats. Met de satelliet beelden kun je alvast een kijkje nemen in de omgeving van je vakantieadres. Ook kun je met de routebeschrijving de afstand meten vanaf het vliegveld naar je hotel.