Vliegtickets-Preveza

Preveza is een erg leuke vakantiebestemming. Je kunt er heerlijk ontspannen, maar ook veel ondernemen. Wat er zoal te doen is, lees je verderop. Als je hier heengaat is het verstandig om een aantal zaken door te nemen. Denk hierbij aan de vliegtijd naar Preveza, vanaf waar je vliegt, hoever het vanaf Nederland ligt, met welke valuta er wordt betaald en of er tijdsverschil is met Nederland. Daarnaast is het ook fijn om te weten wat je er zoal kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar PREVEZA via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: PREVEZA AIRPORT (PVK)

Bereken de PREVEZA VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Preveza (AMS – PVK)

Je kunt vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam richting vliegveld Aktion (PVK). De vliegtijd naar Preveza (Lefkas) is ongeveer 2 uur en 30 minuten. Dit kan iets korter of langer zijn door bepaalde weersomstandigheden. Je bent relatief kort in de lucht. Je zult dan ook merken dat de drankjes en eventuele goederen ook snel worden aangeboden. Omdat het een korte vliegduur heeft, is het niet noodzakelijk om eten of drinken te kopen in het vliegtuig.

Vliegtijd Preveza Lefkas
Vliegtijd Preveza, Lefkas

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Ook vanaf Eindhoven gaan er vluchten naar Preveza (Lefkas). Helaas kun je vanaf Eindhoven alleen vliegen met één of meerdere tussenlandingen. De vliegtijd naar Preveza is dan gemiddeld 5 uur. In het komende hoogseizoen kan het zijn dat er (bewijze van proef) rechtstreekse vluchten vertrekken. Bekijk daarom altijd de website van de reisaanbieder zoals Tui welke mogelijkheden er deze zomer worden aangeboden.

Er gaan geen vluchten van Rotterdam. Je kunt het beste vliegen vanaf Schiphol aangezien de vluchten vanaf hier rechtstreeks gaan.

Preveza vliegafstand met Nederland, tijdsverschil en valuta.

De afstand met Nederland is 1.931 kilometer. Wat erg fijn is, is dat er in Lefkas gewoon met de euro wordt betaald. Wat wel handig is om te weten, is dat het er 1 uur later is dan in Nederland. Verder wordt er Grieks en Engels gesproken op het eiland.

De hoofdstad

Er is ontzettend veel te doen in dit gebied. Het is een stad in Griekenland. Je kunt er heerlijk naar het strand om te zonnen, te zwemmen en te ontspannen, maar je kunt ook de natuur in. Je kunt er dus fijn wandelen. Voor de kust van Preveza vind je Lefkas. Hier vind je voornamelijk de prachtige natuur. Naast dit alles kun je er veel cultuur snuiven, bezienswaardigheden bezoeken, heerlijke Griekse gerechten proeven en verschillende activiteiten ondernemen. Het is zeker een aanrader om eens een bezoek te brengen aan het mooie Lefkas!

Waar ligt Preveza?

Wil je weten waar deze plaats precies ligt? Met de onderstaande kaart zie je de ligging.