Vluchten naar Portugal met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Portugal

Als je naar Portugal op vakantie gaat, dan is het fijn om te weten wat de vliegtijd is. De vliegtijd hangt af van een aantal zaken. Als je naar de ene stad in Portugal vliegt, kun je er langer over doen dan naar een andere stad. Ook verschilt het vaak vanaf welk vliegveld je vertrekt naar het land. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar Portugal vanaf diverse vliegvelden in Nederland naar twee diverse steden in Portugal. Ook lees je meer over de vliegafstand en de valuta.Bekijk de vliegtijd van de vluchten naar PORTUGAL via TUI vanaf:

Bekijk onder andere de steden Lissabon, Sao Miguel, Madeira en Faro.

→ Naar: PORTUGAL AIRPORT

 

Bekijk de vliegtijd + vluchten op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Portugal

De vliegafstand vanaf Amsterdam Schiphol naar Lissabon bedraagt 3 uur. Het is een rechtstreekse vlucht, dus je hoeft tijdens de vlucht niet op een ander vliegtuig over te stappen. Als je naar Faro vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, dan is de vliegtijd maar iets langer. Deze vliegtijd is 3 uur en 5 minuten waarbij de vlucht ook rechtstreeks is.

Vliegtijd Portugal

Vliegtijd Portugal vanaf Rotterdam en Eindhoven

Hoelang is de vliegtijd naar Portugal vanaf Rotterdam en Eindhoven? De vliegtijd naar Lissabon vanaf Eindhoven bedraagt 2 uur en 55 minuten. Dit is een rechtstreekse vlucht. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Faro is 3 uur en 5 minuten. Ook dit is een rechtstreekse vlucht. Je kunt ook vanaf Rotterdam naar beide steden vliegen. Wel krijg je vanaf Rotterdam naar Lissabon te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd is gemiddeld 6 uur en 55 minuten inclusief één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Faro is 3 uur en hierbij maak je geen tussenlandingen.

Bestemmingen in Portugal:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Lissabon is 1.847 kilometer. De vliegafstand naar Faro is iets langer, namelijk 1.969 kilometer. In het land wordt betaald met de Euro. Een andere valuta aanschaffen is niet nodig.

Ligging

Het is een land in het zuidwesten van Europa. Het land grenst alleen aan Spanje in het noordoosten. De kust ligt aan de Atlantische oceaan. De hoofdstad is Lissabon en er wordt Portugees gesproken.