Vliegtickets-Phuket

Thailand is erg gaaf om eens te bezoeken. Je kunt er ontzettend veel ondernemen, maar ook kun je er ontspannen. Het is leuk om te weten wat er allemaal te doen is in de stad. Zo kun je van te voren een planning maken. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Het is goed om te weten vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Phuket in Thailand is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast kun je kijken met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar  PHUKET via TUI:

→ Naar: PHUKET AIRPORT (HKT)

 


 

 


 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Phuket (AMS-HKT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Phuket (AMS-HKT) is gemiddeld 14 uur en 50 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus hier kun je van te voren rekening mee houden. Het vliegveld waarop je landt, heet Phuket International Airport. De afkorting is HKT.

Vliegtijd Phuket vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-HKT) / (RTM-HKT)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Je krijgt vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Phuket (EIN-HKT) is gemiddeld 19 uur en 20 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Phuket (RTM-HKT) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 17 uur en 45 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.881 kilometer. Tijdens het verblijf kun je betalen met de Thaise Baht. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 6 uur later dan in Nederland. Er wordt Thai gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van het district en de gelijknamige provincie. Je kunt er van alles ondernemen, maar ook ontspannen. Je kunt naar Soi Dog Foundation, Nai Harn Beach, grote Boeddha, Kata Noi Beach, Karon View Point, Wat Chalong, Gibbon Rehabilitation Prject en de Phrom thep Cape.