Vliegtijd Peru

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Hoelang is de vliegtijd naar Peru? Dat hangt eer vanaf, vanaf waar je vliegt en naar welke stad in Peru je vliegt. De vliegtijd naar Lima is bijvoorbeeld korter dan de vliegtijd naar Iquitos. Ook maak je bij de ene vlucht wel een tussenlanding en bij de andere weer niet. Wat de vliegtijd naar verschillende steden in Peru is, lees je hieronder. Je leest de vliegtijden vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam naar Lima en Iquitos. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.


Vertrekken naar PERU is mogelijk vanaf:

→ Naar: PERU AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Lima en Iquitos.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.NL

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Peru (AMS – LIM)

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Lima bedraagt 12 uur en 35 minuten. De vlucht naar Lima vanaf Amsterdam Schiphol is rechtstreeks. De vlucht vanaf Amsterdam naar Iquitos is niet rechtstreeks. Je maakt tijdens deze vlucht minimaal één tussenlanding. De vliegtijd is gemiddeld 17 uur en 45 minuten. De vluchten zijn lang, dus zorg ervoor dat je bijvoorbeeld een leuk boek mee neemt om te lezen tijdens de vlucht.

Vliegtijd Peru

Vliegtijd Peru vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar Peru vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Lima bedraagt 18 uur en 55 minuten inclusief minimaal één tussenlanding en de vliegtijd vanaf Eindhoven naar Iquitos is gemiddeld 24 uur en 5 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen. Maar hoelang is de vliegtijd naar Peru, vanaf Rotterdam? De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Lima is 32 uur en 10 minuten gemiddeld inclusief één tussenlanding. Naar Iquitos maak je twee tussenlandingen vanaf Rotterdam waarbij de vliegtijd 43 uur is. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken naar beide steden in Peru.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Lima is 10519 kilometer. De vliegafstand naar Iquitos vanaf Nederland is ongeveer 10.392 kilometer. In het land wordt betaald met de Peruviaanse Sol. Je kunt deze valuta voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Ligging

Het land wordt ook wel de Republiek genoemd. Het is een land in Zuid-Amerika. Het ligt aan de westkust van Zuid-Amerika om wat preciezer te zijn. Het grenst in het noorden met Colombia en Equador. In het oosten grenst het land aan Brazilië en in het zuidoosten aan Bolivia. In het zuiden grenst het aan Chili en in het westen aan de Grote oceaan. De hoofdstad is Lima.