Vliegtijd Perth

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je op vakantie gaat, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Perth in Australië is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het ook goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is, met welke valuta er wordt betaald en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Als je met bovenstaande zaken rekening houdt, kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Meer over deze zaken, lees je hieronder.Vertrekken naar PERTH is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: PERTH AIRPORT (PER)

Bereken de PERTH VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Perth (AMS-PER)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Perth (AMS-PER) is gemiddeld 19 uur en 30 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je jezelf kunt vermaken tijdens de reis. Het vliegveld van de stad heet Perth Airport, waarvan de afkorting PER is.

Vliegtijd Perth vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-PER) / (RTM-PER)

Je kan vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken naar de stad. Je krijgt wel vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Perth (EIN-PER) 23 uur en 50 minuten inclusief tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Perth (RTM-PER) is inclusief tussenlandingen 24 uur en 50 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 14.208 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Australische Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is in de stad 6 uur later dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Perth is de hoofdstad van de Australische deelstaat West-Australië. In de stad kun je verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar het Kings Park & Botanische Tuinen, het Kings Park Oorlogsmonument, de Swan River, Little Ferry Co, The Mint, Fraser Avenue Lookout, Sci Tech en de Zoo.