Vliegtijd Panama

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand


Panama is erg gaaf om een keer op vakantie naartoe te gaan. Maar hoelang is de vliegtijd naar het land Panama? Dat hangt natuurlijk af van een aantal zaken. De vliegtijd naar iedere stad in Panama kan natuurlijk weer anders zijn. Ook hangt het er vanaf, vanaf welk vliegveld in Nederland je vertrekt. De vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam kunnen flink verschillen met elkaar. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar Panama, waaronder naar de steden City en David. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.Vertrekken naar PANAMA is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: PANAMA AIRPORT

Bereken de PANAMA VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Panama

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Panama-stad is 10 uur en 50 minuten. Tijdens de vlucht maak je geen tussenlandingen, dus de vluchten zijn rechtstreeks. De vliegtijd naar David vanaf Amsterdam Schiphol is een stuk langer. De vliegtijd is 26 uur en 54 minuten inclusief minimaal één tussenlanding.Er zijn grote verschillen tussen de vliegtijden en de prijzen. Bekijk en vergelijk ze daarom goed. Soms ie een duurdere optie vele malen beter door de veel kortere vliegduur.

Vliegtijd Panama

Vliegtijd Panama vanaf Rotterdam en Eindhoven

Hoelang is de vliegtijd naar Panama vanaf Eindhoven en Rotterdam? Vanaf Eindhoven vlieg je binnen 17 uur en 30 minuten naar de grote stad. Je maakt tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding. Als je vanaf Eindhoven naar de stad David vliegt, dan krijg je te maken met minimaal 2 tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd is dan 33 uur en 34 minuten. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Panama-stad bedraagt 18 uur en 29 minuten inclusief twee tussenlandingen. Vanaf Rotterdam naar David vliegen duurt weer iets langer dan vanaf Amsterdam of Eindhoven, namelijk 25 uur en 20 minuten inclusief minimaal drie tussenlandingen. Je dient een ritme te zoeken om voldoende te slapen tijdens deze reis.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand bedraagt 9.876 kilometer. De vliegafstand naar David is 9.615 kilometer. Het is handig om rekening te houden met een andere valuta. Er wordt namelijk met de Amerikaanse Dollar en Panamese Balboa betaald. Je kunt deze valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land in Centraal-Amerika. Het grenst aan de landen Costa Rica en Colombia. Het land staat ook bekend door het Panamakanaal. Dit kanaal maakt de doorsteek mogelijk tussen de Grote oceaan en de Atlantische oceaan.