Vliegtijd Panama stad

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Panama stad is een erg indrukwekkende stad. Je kunt er ontzettend veel doen. Je kunt er dingen bezichtigen, activiteiten doen, sportief zijn maar ook heerlijk ontspannen. Onderaan de pagina vind je een aantal activiteiten die er te doen zijn. Van te voren kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het goed om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar PANAMA is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: PANAMA AIRPORT (PTY)

Bereken de PANAMA VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Panama stad (AMS-PTY)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Panama stad (AMS-PTY) is 11 uur en 15 minuten. Het is goed om te weten dat de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks zijn. Het is wel een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om jezelf te vermaken. Het vliegveld van de stad heet Tocumen International Airport. De afkorting is PTY.

Vliegtijd Panama stad vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-PTY)/ (RTM-PTY)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de stad te vliegen. Je krijgt wel vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Panama stad (EIN-PTY) is gemiddeld 16 uur en 25 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Panama stad (RTM-PTY) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 19 uur. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de minste tussenlandingen en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8813 kilometer. Het is goed om te weten, dat je in de stad met de Panamese Balboa betaalt. Deze valuta kun je aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Dit kan bijvoorbeeld bij een wisselkoersbureau. Het is in de stad 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Panama. Er zijn veel bezienswaardigheden, je kunt er diverse activiteiten doen maar ook ontspannen is er mogelijk. Je kunt naar het Panamakanaal, Casco Fiejo, het Miraflores Visitor Center, de Panama Metro, Iglesia del Carmen, Gatun Lake, Avenida Balboa en je kunt er gezellig wandelen en fietsen. Ook is het mogelijk om te winkelen en heerlijke gerechten in restaurants te proeven.