Vliegtijd Oslo

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Noorwegen is een bestemming waar je zo heen vliegt en waar je veel kunt ondernemen. Je kunt er naar verschillende bezienswaardigheden, maar ook erg actief zijn. Je leest verderop wat je zoal in deze plaats kunt doen. Als je naar Gardermoen vliegt, kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen en wat de vliegtijd naar Oslo is.Vertrekken naar OSLO is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: OSLO AIRPORT (OSL)

Bereken de OSLO VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Ook is het altijd fijn om te weten op welk vliegveld je landt. Naast deze belangrijke punten, zijn er nog een aantal andere zaken waar je rekening mee kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan het tijdsverschil met Nederland, de vliegafstand, de valuta waarmee wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Over bovengenoemde punten kun je op deze pagina meer vinden.

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo (AMS – OSL)

Als je vanaf Schiphol naar Oslo vliegt, is de vlucht rechtstreeks. Je landt op vliegveld OSL, ook wel de luchthaven Oslo Gardermoen genoemd. De vliegtijd naar Oslo – Noorwegen is 1 uur en 50 minuten vanaf Amsterdam Schiphol. Deze tijd kan een aantal minuten schelen indien de vliegroute wordt aangepast.

Vliegtijd Oslo
Vliegtijd Oslo

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar het vliegveld Gardermoen. Je kunt vanaf Rotterdam naar Oslo vliegen, maar alleen met één tussenlanding. Je bent dan langer onderweg. De gemiddelde vliegtijd naar Oslo inclusief tussenlanding is 6 uur en 10 minuten. Als je wilt vliegen met de kortste vliegtijd, is het aan te raden om vanaf Schiphol te vliegen.

Oslo vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is ongeveer 916 kilometer. Er is geen tijdsverschil, hier hoef je dus geen rekening mee te houden. Wel kun je er rekening mee houden dat er betaald wordt met een andere valuta. Namelijk met de Noorse Kroon en niet met de euro. Er wordt overal Noors gesproken.

De hoofdstad

Dit is de hoofdstad van Noorwegen. Je kunt er in de winter erg mooie gebieden zien, maar ook in de zomer is het prachtig. Je kunt verschillende cruises bekijken en misschien zelfs op de cruise verblijven. Je kunt er zeilen maar ook watertochten meemaken. Daarnaast zijn er verschillende interessante musea die je kunt bezoeken. Een voorbeeld van een museum is het Vigeland Museum. Houd je meer van mooie wateren? Dan kun je kijken bij het Sognsvann Lake. Het is een prachtig meer waar je kunt genieten van een fenomenaal uitzicht. Ook kun je wandelen en fietsen bij het Frogner Park en naar de Oestbanehallen.

Waar ligt Oslo?

Ben je benieuwd waar deze plaats ligt? Bekijk dan eens de kaart hieronder. Je kunt zo goed de omgeving bekijken of de afstand bepalen van het hotel naar het vliegveld.