Vliegtijd Orlando

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Orlando met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Orlando

Orlando (Florida) is een ontzettend gave bestemming om je vakantie door te brengen. Als je naar Florida gaat, is het wel handig om een aantal zaken door te nemen van te voren. Vanaf waar kun je namelijk het beste vliegen, wat is de vliegtijd naar Orlando Sanford – Verenigde Staten en met welke valuta wordt er betaald? Daarnaast is het handig om te weten hoeveel tijdsverschil er is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het altijd fijn om vast door te nemen wat je zoal in de omgeving kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.


Vertrekken naar ORLANDO via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: ORLANDO AIRPORT

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Orlando (AMS – MCO)

Je kunt vanaf Schiphol naar Orlando vliegen, maar helaas niet altijd rechtstreeks. Je hebt te maken met minimaal één tussenlanding. Als je voor de kortste vlucht gaat, is de vliegtijd naar Orlando Sanford – Verenigde Staten gemiddeld 14 uur reizen met tussenlanding. Je kunt iets leuks meenemen om jezelf tijdens de reis te kunnen vermaken. Gelukkig krijg je aan boord wel eten en drinken en kun je gebruik maken van inflight entertainment.

Vliegtijd Orlando
Vliegtijd Orlando

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar Florida. Je kunt vanaf Rotterdam naar Orlando Sanford vliegen, maar niet rechtstreeks. De vluchten zijn te boeken met minimaal één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Orlando Sanford is inclusief een tussenlanding 14 uur. Afhankelijk van de overstap kan deze tijd iets korter of langer duren.

Orlando vliegafstand, tijdsverschil en valuta

Het ligt ongeveer 7.500 kilometer van Nederland af. Het is handig om te weten, dat er tijdsverschil is met Nederland. Het is het hele jaar 6 uur vroeger dan in Nederland. Tussen de 2e zondag van maart en de laatste zondag van maart is het 5 uur vroeger. In Florida wordt met de Amerikaanse Dollar betaald en Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Orange Country. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Zo is er een prachtige natuur, waar je kunt wandelen en/of fietsen. Ook heerst er een heerlijk subtropisch klimaat. Waar het ook erg bekend om staat, zijn Disney World en Universal Studio’s. Ook kun je er erg goed winkelen. Naast dit alles kun je in veel restaurants en bars heerlijke gerechten en drankjes nuttigen. Voor de jongelui zijn er verschillende uitgaansgelegenheden.

Waar ligt Orlando?

Bekijk op de onderstaande kaart de ligging van de stad. Wil je alvast virtueel een voorproefje? Gebruik dan Google Streetview!