Vliegtijd Orange County

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Als je naar Orange County gaat, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Je kunt van te voren kijken of de stad wat voor jou is, door te kijken wat er allemaal te doen is. Ook is het goed om van te voren te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Er zijn ook andere zaken waar je rekening mee kunt houden. Je kunt kijken vanaf waar je naar de bestemming vliegt, wat de vliegtijd naar Orange County in Californië is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Orange County (AMS-SNA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Orange County (AMS-SNA) is gemiddeld 15 uur en 26 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om jezelf te kunnen vermaken tijdens de vlucht. Het vliegveld van de stad heet John Wayne Airport, waarvan de afkorting SNA is.

Vliegtijd Orange County vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-SNA) (RTM-SNA)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Je krijgt dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Orange County (RTM-SNA) is gemiddeld 17 uur en 8 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je hebt de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 5.814 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de regio 9 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Orange County is een county in de Amerikaanse deelstaat Californië. Er zijn veel leuke activiteiten te doen voor toeristen in deze stad en omgeving. Je kunt een bezoek brengen aan Disney’s California Avontuur, het Disneyland Park, het Heisler Park, Mission San Juan Capistrano, het Crystal Cove State Park, de Pageant of the Masters en de Balboa Island Ferry.