Vliegtijd Ohrid

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtickets-Ohrid

Het is eindelijk vakantie en je kunt lekker op reis. Je hebt besloten om naar Macedonië te gaan, maar waar moet je dan eigenlijk allemaal rekening mee houden? Zo kun je rekening houden met de vliegtijd naar Ohrid, maar ook met andere zaken zoals de valuta, het tijdsverschil, vanaf waar je vliegt en wat je er allemaal kunt doen. Over dit alles, lees je hieronder meer.Vertrekken naar OHRID via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: OHRID AIRPORT (OHD)

Bereken de OHRID VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Ohrid (AMS – OHD)

Vanaf Schiphol Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten. De vliegtijd naar Ohrid bedraagt gemiddeld 2 uur en 40 minuten. Het valt dus ontzettend mee hoelang het vliegen is. Vluchten naar Ohrid gaan niet vanaf Eindhoven en Rotterdam. Wel kun je vanaf Brussel vliegen. De vliegtijd is dan ongeveer 3 uur. Veel vluchten vanaf Brussel zijn in het laagseizoen niet rechtstreeks. Houdt dus rekening met extra reistijd als je een tussenlanding maakt. In het hoogseizoen wordt er meer op deze bestemming gevolgen en heb je wel rechtstreekse vluchten.

Vliegtijd Ohrid
Vliegtijd Ohrid

Ohrid vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Macedonië valt mee. Dit is ongeveer 1.700 kilometer. Als je een tussenlanding maakt, is de reistijd ook langer. Het is dus verstandig om iets leuks mee te nemen waarmee je je kunt vermaken. Ook is het verstandig om rekening te houden met de andere valuta. Er wordt namelijk niet met de euro betaald, maar met de Macedonische Denar. Je kunt dit voor vertrek aanschaffen. Er worden verschillende talen gesproken. Namelijk Macedonisch, Albanees, Servisch, Turks en Romani.

Het meer van Ohrid

De plaats is niet alleen leuk voor vakantiegangers die willen zonnen en zwemmen, maar ook voor mensen die veel willen ondernemen. Het kent het oudste meer van de wereld, er is veel cultuur, je vindt er historische gebouwen en je kunt er heerlijke gerechten proeven. Het landschap is erg divers. Zo vind je nabij Ohrid mooie heuvels, bergketens, maar ook veel mooie meren waaronder dus het oudste meer van de wereld. Het is niet voor niets een van de populairste trekpleisters van heel Macedonië.

Waar ligt Ohrid?

Op de kaart van Google kunt je precies de ligging van de plaats zien. Wil je nog specifieke plaatsen of plekken bezoeken? Je kunt een routebeschrijving maken zodat je niks hoeft te missen.