Vliegtijd Noorwegen

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtickets-Noorwegen

Hoelang is de vliegtijd naar Noorwegen? Dat is een vraag die misschien wel vaak gesteld wordt. De vliegtijd hangt af van een aantal zaken. De vliegtijd naar Oslo is bijvoorbeeld anders dan de vliegtijd naar Trondheim. Ook maakt het een verschil of je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt of vanaf Eindhoven of Rotterdam. Meer over de vliegtijd vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam naar de steden Oslo en Trondheim in Noorwegen, lees je hieronder. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en de ligging van Noorwegen.



Vertrekken naar NOORWEGEN via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: NOORWEGEN AIRPORT

Bekijk de vluchten op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Noorwegen vanaf Amsterdam Schiphol

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo is 1 uur en 45 minuten. De vlucht is rechtstreeks. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Trondheim is 2 uur en 5 minuten. Ook deze vlucht is rechtstreeks. Het is fijn om te weten dat je geen rekening hoeft te houden met tussenlandingen als je naar deze steden in Noorwegen vliegt.

Vliegtijd Noorwegen

Vliegtijd Noorwegen vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven kun je naar Oslo en Trondheim vliegen. De vliegtijd naar Oslo is gemiddeld 6 uur en 20 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Trondheim is gemiddeld 6 uur en 35 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Maar hoelang is de vliegtijd naar Noorwegen, vanaf Rotterdam? De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Oslo bedraagt 5 uur en 50 minuten gemiddeld inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Trondheim is gemiddeld 6 uur en 45 minuten waarbij je tijdens de vlucht minimaal twee tussenlandingen maakt. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar beide steden voor de kortste vliegtijd en minste tussenlandingen.

Bestemmingen in Noorwegen:

 

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Oslo is 916 kilometer. De vliegafstand naar Trondheim is 1.290 kilometer. In het land wordt betaald met de Noorse Kroon. Je kunt deze valuta het beste aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Dit kan bijvoorbeeld bij een wisselkoersbureau.

Ligging

In het noorden van Europa, bevindt zich het land Noorwegen. Het valt ook wel onder Scandinavië, samen met Zweden en Denemarken. Het land grenst aan Finland, Zweden en Rusland. De hoofdstad van het land is Oslo.