Vliegtickets-Nederlandse Antillen

Hoelang is de vliegtijd naar de Nederlandse Antillen? Dat hangt af, naar waar je vliegt en vanaf waar je vliegt. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol is bijvoorbeeld anders dan de vliegtijd vanaf Eindhoven. De vliegtijd naar Curaçao is ook anders dan de vliegtijd naar Bonaire. Hieronder lees je meer over de vliegtijden vanaf diverse vliegvelden in Nederland naar de Nederlandse Antillen. Ook lees je meer over de vliegafstand, de valuta en de ligging.Bekijk de vluchten + vliegtijd naar de NEDERLANDSE ANTILLEN via TUI:

→ Naar: ABC Eilanden, bekijk onder andere Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

 


 

 


Vliegtijd Nederlandse Antillen vanaf Schiphol

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Curaçao 9 uur en 35 minuten. De vlucht is rechtstreeks. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Bonaire is ongeveer 10 uur, waarbij de vlucht ook rechtstreeks is. Je hoeft dus geen rekening te houden met tussenlandingen als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegtijd Nederlandse Antillen

Vliegtijd Nederlandse Antillen vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je naar de Nederlandse Antillen vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Curaçao is gemiddeld 13 uur en 20 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Bonaire is gemiddeld 16 uur inclusief minimaal één tussenlanding. Maar hoelang is de vliegtijd naar de Nederlandse Antillen vanaf Rotterdam? Vanaf Rotterdam kun je naar Curaçao vliegen als je vliegt inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd van de vlucht is gemiddeld 19 uur en 51 minuten. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Bonaire is gemiddeld 27 uur en 45 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Bestemmingen binnen de Nederlandse Antillen:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Curaçao is 7.833 kilometer. De vliegafstand naar Bonaire is 7.792 kilometer. Er wordt betaald met de Antilliaanse Gulden. Je kunt deze valuta het beste aanschaffen voordat je naar de eilanden op vakantie gaat.

Ligging

De eilanden zijn te vinden in de Caraïbische Zee. De Caraïbische Zee grenst weer aan de Atlantische oceaan. De Nederlandse Antillen bestaan uit verschillende eilanden, waaronder ook Curaçao en Bonaire. Het ligt tussen noord en zuid Amerika in.