Vliegtijd Natal

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Natal

   Vluchten naar Natal met alle reisinformatie via tui.nl:

Wil je weten hoe lang het vliegen is naar deze bestemming? Bedenk vooraf welke vertrektijd het beste bij je past en vergelijk reizen ook op de vliegtijd. Een rechtstreekse vlucht is sneller dan een vlucht met een tussenlanding. Bekijk de vluchten hieronder.

Vliegtickets-Natal

Als je naar Brazilië gaat, is het goed om je voor te bereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk en zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Je kunt kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Natal in Brazilië is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat voor activiteiten er te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vertrekken naar NATAL via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: NATAL AIRPORT 

 

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Natal (AMS-NAT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Natal (AMS-NAT) is gemiddeld 17 uur en 45 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee. Zo kun je jezelf tijdens de vlucht vermaken. Het vliegveld van de stad, heet Augusto Severo International Airport. De afkorting is NAT.

Vliegtijd Natal
Vliegtijd Natal

Vliegtijd Natal vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-NAT) / (RTM-NAT)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar Natal. Het is wel mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Je vliegt dan naar de stad met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Natal (RTM-NAT) is gemiddeld 25 uur en 24 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Natal vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.497 kilometer. Tijdens het verblijf kun je betalen met de Braziliaanse Real. Deze valuta is aan te schaffen voordat je op vakantie gaat. Dit kan bijvoorbeeld bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. In de regio waar je verblijft is het namelijk 4 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte. Ook is het een gemeente. Je kunt in de stad van alles doen. Je kunt naar Dunas de Genipabu, Camurupim Beach, Parrachos de Maracajau, Arena das Dunas, Barra de Cunhau, Ponta Negra Beach, Jacuma en het Dunas Park. Ook zijn er diverse restaurants waar je heerlijk kunt dineren.