Vliegtijd Napels

Italië kent veel leuke steden. Napels is daar één van. Je kunt in de stad van alles beleven. Je kunt cultuur snuiven, ontspannen maar ook veel andere activiteiten doen. Wat er zoal te doen is in de stad, lees je onderaan de pagina. Kijk van te voren ook vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Napels in Italië is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het ook fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, of er tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Napels (AMS-NAP)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Napels (AMS-NAP) is 2 uur en 25 minuten. De vluchten vanaf Amsterdam Schiphol zijn rechtstreeks. Je hoeft dus geen rekening te houden met een tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Naples-Capodichino Airport. De afkorting is NAP.

Vliegtijd Napels
Vliegtijd Napels

Vliegtijd Napels vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-NAP) / (RTM-NAP)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Vanaf beide vliegvelden krijg je wel te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Napels (EIN-NAP) is gemiddeld 5 uur en 40 minuten inclusief één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM-NAP) is gemiddeld 8 uur en 15 minuten inclusief tussenlanding. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.461 kilometer. Tijdens het verblijf hoef je geen rekening te houden met tijdsverschil. Ook kun je er gewoon met de Euro betalen. Een andere valuta aanschaffen is dus niet nodig. In de stad wordt Italiaans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Italiaanse regio Companië. Er zijn veel leuke activiteiten te doen in de stad. Zo kun je naar Capella Sansevero, Via San Gregorio Armeno, Galleria Borbanica, Underground, Teatro di San Carlo, Catacombe di San Gennaro, Spaccanapoli en de Gesu Nuovo Church.