Vliegtijd Nampula

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Nampula
Vliegtijd Nampula

Een vakantie is erg leuk. Wel komen er een aantal zaken bij kijken. Bij het boeken van een vlucht, is het handig om te weten vanaf waar je het beste kunt vliegen. Zodra je dit weet, kun je kijken wat de vliegtijd naar Nampula in Mozambique is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten wat er allemaal in de stad te doen is. Zo kun je een planning maken voor tijdens de vakantie. Ook goed om te weten, is met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nampula (AMS-APL)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nampula (AMS-APL) is gemiddeld 14 uur en 55 minuten. Je kunt er rekening mee houden dat je tijdens de vlucht te maken krijgt met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus neem iets leuks mee zodat je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad, heet Nampulo Airport. De afkorting is APL.

Vliegtijd Nampula
Vliegtijd Nampula

Vliegtijd Nampula vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-APL) / (RTM-APL)

Je kunt vertrekken vanaf Eindhoven of Rotterdam. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Nampula (EIN-APL) is gemiddeld 19 uur en 15 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Nampula (RTM-APL) is inclusief twee tussenlandingen 23 uur en 40 minuten. Voor de kortste vliegtijd en minste tussenlandingen kun je het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.231 kilometer. In de stad kan worden betaald met de Mozambique Metical. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het goed om rekening te houden met tijdsverschil. In de stad is het namelijk 1 uur later dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

Nampula is een provincie in het land Mozambique. Je kunt er allerlei dingen doen. Zo kun je naar Ilha Blue – Day Tours, het Governors Palace Museum, de Genita Magic Tour, Mox Adventures, Mesquita Central de Nacala, Cathedral of Nacala en Fort Sao Sebastian.